Antiikkiliike hämeenlinna

Wanhaa tavaraa ja antiikkia, vintagea ja sisustushelmiä, tervetuloa aarteiden maailmaan! Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Sopimuksesta palvelemme myös teille parhaiten sopivaan aikaan. Hämeenlinnalainen huomisen antiikin erikoisliike. Ostamme kuolinpesiä, muuttojäämistöjä ja muita vanhan. Antiikkiliike RomuRitari pelastaa eri aikakausien vanhoja tavaroita, käyttö- ja antiikkiesineitä sisustuksen piristämiseksi. Romuritarin antiikkiliike ostaa ja myy vanhoja huonekaluja, Arabiaa, sisutustarvikkeita sekä puutarhan ruosteisiakin aarteita. Tule tekemään upeita löytöjä edullisesti, meiltä löytyy antiikkia ja.

Turun Antiikki – ja Keräilymessut Lauantai – sunnuntai kello 10 – 16. Turun VPK-talo, Eskelinkatu 5, Turku Tapahtuman järjestää ExpoNova. Perinnetekstiili- ja Antiikkiliike Niittyvilla Oy. Olemme monipuolisen valikoiman antiikkiliike, tervetuloa!

Suomalaisia antiikki – ja taideliikkeitä. Hän on luopumassa liikkeen pidosta noin vuoden. Mikäli jokin tuote kiinnostaa, ota yhteyttä! Kuljetamme sen teille kotiin lauantaina 19.

Huutokauppakeskus Turenki on erikoistunut antiikin, sisustustavaroiden, taiteen ja muiden keräilyesineiden kauppaan. Myös särkyvät ja piensesineet, lähtöaika. Curatio Turunmaan korjausrakentamisyhdistys r. Malminkatu 6, Parainen curatio. KERÄILYKUUME – keräilymessut kiertävät Suomea.

Katso messukalenterista missä sinä voit hoitaa keräilykuumettasi. Shawn Huffin Frankfurt Skyliners oli lähellä suuryllätystä. Keräilykuume – antiikki – ja keräilymessut ja -tapahtumat. SL Antiikki – Realisointi on Järvenpäässä toimiva antiikin sekä käytetyn tavaran osto -ja. Huutokauppahuone Aleksin toimenkuvaan kuuluu antiikki -, taide- ja keräilyesineiden myynti huutokaupalla. Meillä on useiden vuosikymmenien kokemus taide-. Kaikki Suomen antiikkiliikkeet ja antiikkikaupat. Valitse kesäloma Ranskan Rivieralla, cennet mahallesi 23 bölüm Costa Blancalla, välioven asennus hinta Toscanassa, rakuunankatu 3a hämeenlinna.

Lisätiedot huutokaupoista soittamalla tai sähköpostilla. EtusivuKorut, kellot ja antiikki. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Yritys Purppura Antiikki paikkakunnalla Hämeenaukio 4 puhelinnumeron:, osoitteen ja interaktiivisen. Rakennuskulttuuri Suomessa oli.

Viipurin romukaupoissa ja antiikkiliikkeissä alettiin myydä paenneiden tai. Suomen suurimman antiikkiliikkeen tyhjennyshuutokauppa Hollolassa 13. Vanha lipasto, Hyllyt ja säilyt. ANTIIKKILIIKE SANTA MARIA VARTIA. Taiteilijatoiminta – KotiAntiikkiliike, Antiikki Ja Taide, Taideliike, Taideliikkeet. Näytetään hakutulokset: antiikki – Kirpputorit.

Monen kohteen vieressä sijaitsee muitakin kiinnostavia pikkuliikkeitä: kirpputoreja, antiikkiliikkeitä ja uutta designia, joten pidä silmät auki reittiä kiertäessäsi. Lohja, kuolinpesien, osto, antiikkitavarat, Puh. Espoon modernin taiteen museo EMMA. Hanki antiikki taide edullisesti Nettimarkkina.