Anniskelulupa rekisteri

Tietojärjestelmien avulla tuotetaan viralliset alkoholitilastot ja alkoholiasioita koskevat tieto-, rekisteri – ja. Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Kaikki voimassa olevaan alkoholijuomien anniskelulupaan, anniskelutoimintaan. Rekisteriseloste ja lisätietoja rekisteristä on saatavissa aluehallintovirastosta. Rekisterin tarkastusoikeuteen ja virheen oikaisuun sovelletaan henkilötietolain. Uusi alkoholilaki tulee kokonaisuudessaan voimaan 1. Uuden lain myötä erityisesti alkoholijuomien anniskelua koskevaa.

Alkoholijuomien anniskeluluvan ja anniskelualueen hyväksymisen. Yritys tai yhteisö tulee rekisteröidä verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Tilapäinen anniskelulupa voidaan myöntää tilaisuuksiin ja tapahtumiin enintään yhden. Haastatellut arvioivat anniskelun viranomaiskontrollia usean erilaisen. Anniskelulupa viranomaisena toimii aluehallintovirasto. Valvira ei pidä rekisteriä suoritetuista anniskelupasseista.

Jos tiedot eivät ole ajan tasalla, ilmoita muutokset ao. Valviran rekisteristä selviää, että koko Suomessa yli 600 ravintolaa on jo. Suurin osa anniskelun jatkoaikailmoituksista tehtiin heti maaliskuun. Holhousasioiden rekisteristä annettava ote. Ote lahjoitusasioiden rekisteristä. Henkilötietojen käsittelyyn ja säilytykseen sovelletaan henkilötietolakia. Henkilötietolain 32 §:ssä säädetään työnantajalle rekisterin – pitäjänä.

Myöskään ilmoitusta hyväksymisestä verottajan rekistereihin ei enää. Suomen Asiakastieto Oy:n rekisterin mukaan yhtiö on poistettu. Kun anniskelulupa hyllytetään pysyvästi, on taustalla useimmiten. Myös nämä tiedot avi saa jatkossa suoraan rekistereistä. Aluehallintovirasto kertoo, että anniskeluluvan saamiseen liittyvä. ALKOHOLIJUOMIEN ANNISKELULUPIA KOSKEVA HAKUMENETTELY. Ryhmäpäällikkö Kari Kunnas Valvirasta kertoo, että parturi-kampaamojen ja muiden ”erikoisempien paikkojen” anniskeluluvat ovat rekisterissä. Alkoholin myynti ilman anniskelulupaa ja ennakko-.

Jouduin hakemaan muun muassa uudet anniskeluluvat ja maksupäätesopimukset. Mistään ei luonnollisesti saanut alennusta. Todistus holhousasioiden rekisteristä. Siten ainoa ulosmyyntirajoitus kohdistuu jatkossa anniskelua harjoittaviin.

Rekisterinpito (3 §), rekisteri -ilmoitus ja muutoksista ilmoittaminen (4 §) sekä. Maaliskuusta lähtien ravintolat, joilla on anniskelulupa, ovat saaneet jatkaa omalla ilmoituksellaan anniskelua sisätiloissa aamuneljään asti. Listataanko lobbarit rekisteriin? Yhtiön toimiala on ravintolatoiminta ja anniskelun harjoittaminen sallitussa tilassa. Rekisterinpitäjän on laadittava jokaisesta rekisteristään rekisteriseloste ja pidettävä se. Miten anniskelua voidaan yleisötapahtumissa jatkossa harjoittaa?

Mikä on vähittäismyynnin ja anniskelun suhde? Valmistumis- tai julkistamisaika: Rekisteri ja vuositilasto valmistuvat loka- tai marraskuussa. Liitteet sähköisesti järjestelmään.