Alumiini ulista

Calor alumiiniprofiileita ja alumiinilistoja toimitamme valmiiksi pintakäsiteltyinä. Mikäli tuotteessa on mainittu. Alfer-profiilien ja -levyjen käyttösovellukset ovat luovalle kotinikkarille ja ammattilaiselle loputtomat. Käyttökohteet: erilaiset kodin sisustus ja kunnostuskohteet.

LV- alumiini (luonnonvärinen alumiinilista ) – Pulverimaalattu valkoinen alumiinilista – Kiiltoanodisoitu alumiinilista.

Kimmelux:: alumiinilistat ja

Listamallit: – U -listat, alumiinilista – L- lista. Tutustu tästä kattavaan tuotevalikoimaan kategoriassa Teräs- ja alumiiniprofiilit ja tilaa tuotteet helposti verkkokaupastamme – Nopea toimitus! U – lista 1,5 – 2 mm alumiinista. Meiltä löydät laajan valikoiman tulostus-, leikkuri-, kaiverrus- ja laminointilaitteita sekä monipuolisesti materiaaleja ja jälkikäsittelylaitteita. Erikoislistat kodin eri käyttökohteisiin saat edullisesti Bauhausista.

Nopeat ja luotettavat toimitukset.

Alumiiniprofiilit ja alumiinilistat

Alumiini ulista

ALU U – LISTA 10X19,5MM ELAKSOITU 2M. Vaadittaessa muita mitotuksia tai seoksia kuin tässä lueteltuina – otathan yhteyttä meihin. Selaa tätä tuoteryhmää: Muut pienrautatavarat. TERÄKSET º RUOSTUMATTOMAT º ALUMIINIT. Listoituksissa kulmasuojaus, valmistetaan myös ns. L ja LU listoituksissa vakiona kiinni tai irti seinästä. Lähellä-paketti: 7,90 €: Bussipaketti: 11,10 €: Pikapaketti: 23,90 €. Tilauksesi tuotteet voidaan toimittaa seuraavilla toimitustavoilla.

Materiaalivaihtoehtoina alumiini, RST ja muovi. Hobby-listatDione Hobby -listat, kulmalistat, lattialistat, H-, U – ja T-listat, putket ja palkit soveltuvat moneen eri. Aloitus Levyt Pyörötanko Latta L-profiili. Lista kätkee led-nauhan siististi sisäänsä ja auttaa suuntaamaan led-nauhan. Highline striprail on lednauhalle soveltuva 1 metrin.

I-C HYLLYJÄRJESTELMÄ JA TAULUKEHYSLISTA. ANODISOIDUT ALUMIINIPROFIILIT SUORAAN VARASTOSTA.

Asennuslista valkoinen alumiini 1m

Alumiini ulista

Siro alumiiniprofiili moniin käyttökohteisiin, valmistettu tuotetta LEDstrip RXM IP20 varten suojaamaan tai valmistaaksesi valmiin valaisimen. Myös erilaisilla U -mallisilla listoilla, kuten MINI10 voidaan toteuttaa. U -profiilit, kiiltoanodisoitu LV. LED- alumiiniprofiili voidaan kiinnittää paikalleen useammallakin tavalla mallista. Paketissa 5 kpl 1,2 metrin listaa (yhteensä 6 metriä listaa ). Profiline- alumiinikatto sopii erityisesti kosteisiin tiloihin ja yleisiin tiloihin, kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin, wc-tiloihin ja. Asennuslista valkoinen alumiini 1m, U -muoto.

Sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin LED-valonauhoihin. Nyt ongelmana on alumiinilistan ( u -profiili) löytäminen lasin ja tason. Anodisoidut alumiiniprofiilit. Alumiini taulun neliöpaino kiskojen kanssa noin6,5 kg. Tauluihin on saatava erikseen 9mm J- lista vastakappaleeksi seinään. Ruostumaton teräs vaikutus, anodisoitu.

U -mallinen alumiiniprofiili led-nauhalle. Liukulasiprofiilit Peilioviprofiilit Suihku- ja jakoseinäprofiilit. Voit myös tilata alumiinilistoja kankitoimituksena tai määrämittaan sahattuna.