Alppitatar

Aconogonon alpinum, alppitatar löytyy ainakin Markku Savelan biologisesta. Kattava valikoima Pohjois-Suomessa menestyviä perennoja (yli 600 lajiketta), pensaita, puita, köynnöksiä ja hyötykasveja. Lågvuxen med blankt läderartat bladverk. Den här sorten har man hittat i Kirovsk. Helppohoitoinen, sopii paahteisillekin paikoille.

Arovuokko, 30cm, valkeat kukat, Anemone sylvestris, VI.

Alppitatar rönsyilee joka vuosi vaan enemmän

Alppitatar

Auringontähti, Telekia speciosa. Kaikki pihan kasvit Puutarhamyymälä Muhevaiselta. Meiltä saat havupuut, lehtipuut, kesän kasvit, yrtit ja marjapensaat. Usein laji myös viillintyy puutarhan ulkopuolelle, mullankaatopaikoille ja joutomaille. Alppiröyhytar eli alppitatar on leveämpi lehtinen. Oulussa ovat kestävyytensä osoittaneet lisäksi.

Alppitatar rönsyilee joka vuosi vaan enemmän. Isot lehdet ja vaatimattoman näköinen kukinto.

Rissasen taimistopuutarha

Alppitatar

Lehtokielon ja kalliokielon luontainen risteymä. Koreakärsämö Achillea ptarmica f. Polygonum bistorta, konnantatar. Vähän samanlainen on tuo alppitatar. Kaivettiin isoja kiviä pois ja lisättiin paljon multaa.

Täydennetään harventunutta espanjankurjen- polvi-istutusta, Geranium endersii, (n. 2 m2). Lycopersicon esculentum, Tomaatti. Vanhimpia ja Suomessa yleisimmin viljeltyjä tatarkasveja ovat röyhytattaret ( Aconogonon). Yleisimpiä röyhytattarlajeja ovat alppitatar. Rissasen Taimistopuutarhan taimiluettelo, aukioloajat ja yhteystiedot.

Takapihamme metsänlaidassa alppitatar (kuva yllä ja alla) monikirjavaisessa asussa. Haasteen säännöt: – kerro postauksessasi, kuka. Suomen- ja alppitatar turvallisia vaihtoehtoja,muunlaista bambumetsää ei Suomeen saa, eikä ole edes fiksua noilla kasveilla havitella. Kasvutapa: Kasvutapa muistuttaa alppitatarta ja laji voi kasvaa metrin levyiseksi. Lehdet ovat lyhytruotiset, soikean suikeat tai kapean puikeat, kaljut ja lievästi. Kasvutapa: Korkea, pensasmainen kasvutapa muistuttaa alppitatarta.

Melko sirot varret ovat jäykät.

Näköjään eksynyt muutakin väriä

Alppitatar

Sisääntulon toisella puolella näkyy tuo jättiläismäinen alppitatar, mikä vasta aloittelee kukintaansa. Jalokallioisen sekaan on: Rusokin rustailut. Alaska wild rhubarb, alpine knotweed. Akileija, Aquilegia, erivärisiä, 3,30.

Alppiasteri, Aster alpinus,, 3,30. Tällä lomakkeella voit hakea Puutarha&kauppa -lehden artikkeleita. Alla on kaksi hakua: vapaa haku, jossa voit syöttää haluamasi hakusanan ja valintahaku.