Allright hjc

AllRight Tuotteet parhailta tuotemerkeiltä moottoripyöräilijöille, moottorikelkkailijoille. HJC CL-XY II AVENGERS MC-21 YOUTH. HJC R-PHA X NATE ADAMS MONSTER MC-5. FG-17 on sporttinen umpikypärä, joka tarjoaa todella kattavat ominaisuudet hintaluokassaan.

FX-CROSS on kevyt, istuva ja aggressiivisesti muotoiltu MX-kypärä.

Hjc yleismallin hengitysilmanohjain

HJC visiirit ovat karkaistuja ja optisesti korkealuokkaisia. Visiireitä on saatavana useina eri sävyinä. CS-15 kypärässä yhdistyy moderni muotoilu ja tiivis istuvuus. Laadukas kokonaisuus erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Paras istuvuus ja luotettavuus upealla ulkonäöllä. IS-17 on virtaviivainen ja todella monipuolinen kypärä. Markkinoiden paras, ehdottomasti huurtumaton visiiri.

Allright hemmo haastaa stina girsinturun supercrossissa

Allright hjc

Kiinnitetään helposti kypärän oman visiirin sisäpuolelle. FG-ST on sporttinen umpikypärä, jossa integroitu aurinkovisiiri. Erittäin toimiva paketti hintaluokassaan. R-PHA 70 on virtaviivainen ja laadukas umpikypärä, joka on täynnä turvallisuutta ja ajomukavuutta parantavia yksityiskohtia. R-PHA 90 on tasokas ja hiljainen avattava kypärä. Yksityiskohtien tarkka viimeistely ja laadukkaat materiaalit tekevät pitkästäkin matkasta miellyttävän.

Tuoreen julkistuksen mukaan HJC ja Andrea Iannone aloittavat yhteistyön. Ensimmäinen erä HJC:n FG-ST Punisher kypärää saapunut Vantaan ja Tampereen myymälöihin. All Right – myymälöistä Suomen kattavimmin mp-, mx-, atv- ja. Premium Integrated Matrix) kuituteknologialla.

Tuulitunnelitestaus sekä CAD-teknologia. Taitaa olla allright hjc:n maahantuoja. Sieltä kannattaa kysellä, ja eiköhän niitä löydy kun käy mp-kauppoja lävitte. HJC on yksi tunnetuimpia ja suurimpia kypärävalmistajia maailmassa.

Supercross tunnelmaa on Turussa nostattamassa vähintäänkin kyseenalainen julkkis, AllRight Hemmo. Vs: HJC yleismallin hengitysilmanohjain Onko kellään tietoa saako tätä.

Tarvikkeet ja varaosat moottoripyöräkypärään

Allright hjc

Tuolla on lista All Right jälleenmyyjistä. All Right Europe on tunnettu ja vahva toimija moottoripyörien, -kelkkojen, mopojen sekä mönkijöiden varuste- ja. HJC:n tuotepäällikkö Riiko Kuitunen luovutti Esalle Mika Kallion. VÄRIT: SILVER, PEARL WHITE, METAL BLACK,MATT BLACK.

HJC:n visiirillistä crossia löytyy AllRight:sta hintaan 149,- euroo.