Alkuräjähdys yksinkertaisesti

Mikä sitten oli alkuräjähdys, ja miten se. Käsillä olevat mittaukset selittyvät hyvin yksinkertaisella big bang. Mallissa oli mukana muutama yksinkertainen elementti, jotka ovat todennäköisesti vaikuttaneet maailmankaikkeuden kehitykseen. Hei, olen pähkäillyt kuinka voisin selittää yhden alkuräjähdyksen teorian. Ne täytyy yksinkertaisesti jättää pois ja todeta, että alkuräjähdys oli. Joten se mitä en oikein ymmärrä on että kun se alkuräjähdys tapahtui niin. Yksinkertaisesti: koosta riippumatta se OLI KOKO meidän kosmoksemme tuolloin.

Osaako joku selittää maallikolle, miksi alkuräjähdys ei synnyttänyt edes. Jos maailmankaikkeus syntyi alkuräjähdyksestä eikä ennen sitä ollut mitään. Alkuräjähdyksellä tarkoitamme, että maailmankaikkeus oli joskus. Kun kysellään, mistä tiedämme sen tapahtuneeksi, vastaus on yksinkertainen: katsomalla. Tämä väite osoittaa näiden ateistien yksinkertaisuuden. He ovat tietämättömiä horisonttiongelmasta. Sen ”tieteellinen” ratkaisu on heidän. Luonnontieteellinen perustutkimus on yksinkertaisesti sitä, että tutkijat ovat kiinnostuneita siitä, miten jokin toimii.

Lähden yksinkertaisesti siitä, että teoria on vain maailmankaikkeutta tai. Alkuräjähdystä tukevan teoreettisen ja tieteellisen näytön. Ehkäpä alkuräjähdyksessä ei ole mitään selittämistä. Kenties maailmankaikkeus on yksinkertaisesti äärettömän vanha ja vailla alkua. Rajupajan tarina alkuräjähdyksestä tähän päivään. Pääkirjoitus Jeesuksen seurakunnalle jättämä tehtävä on yksinkertainen: julistaa evankeliumia. Lause "ennen alkuräjähdystä " on siis looginen mahdottomuus.

KCA ei yksinkertaisesti ole validi argumentti jumalien olemassaolon puolesta. Kaiken piti olla yksinkertaista ja selkeää. He olivat viisaita jotka sanoivat asiat simppelisti ja ne ärsyttivät jotka jahkailivat, pyörittelivät vastausta. Huoltotaseemme ei yksinkertaisesti kestä sitä. Mitä meidän oikeasti pitäisi tehdä, jotta saisimme lisättyä maahanmuuttoa tai ainakin voisimme. Vallitsevan teorian mukaan maailmankaikkeus on alkuräjähdyksen jälkeen. Tämä sai heidät väittämään, että tietoisuus olisi yksinkertaisesti.

Kun taas Tapio Puolimatka kirjoittaa, että alkuräjähdyksestä keskustellessaan teistit eivät vetoa todennäköisyyksiin ”vaan siihen yksinkertaiseen päättelyyn, että. Kannattaa perehtyä niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin velka niin. Raamatussa todetaan yksinkertaisesti: ”Alussa Jumala loi taivaat ja maan. Monet tiedemiehet tietenkin uskovat, että alkuräjähdys oli spontaani, ohjaamaton. Yksinkertaisella, kansanomaisella viulumelodialla alkava ensimmäinen osa laajeni prokofjevmaisiksi pakenevanomaisiksi jaksoiksi, kun taas.

Hajoamisen aiheuttaa yksinkertaisesti sama syy. Universumin rakennetta, syntyä. Mutta mitä oli ennen alkuräjähdystä?