Alko latvia kokemuksia

Super Alko (paras kauppa hakea viinat Latviasta?). Latvian hintataso yleisesti ottaen on suunnilleen Viron luokkaa, mutta verotussyistä viinan. Ei suomi voi tehdä mitään muutakuin sen, että pitää saman verotuksen ja hintatason Viron ja Latvian kanssa ja purkaa alkon monopolin. He eivät voi ymmärtää, miksi kannattaisi lähteä Latvian ja Viron rajalle.

Kilometrin syvemmällä Latviassa valtatien varressa pilkahtaa puolestaan Superalko, joka. Tervetuloa AlcoLatvian verkkokauppaan. Olemme virallinen, valtuutettu latvialainen alkoholin vähittäis-ja tukkumyyntiin keskittyvä yhtiö. Hintaero Viroon on aiemmin ollut niin pieni, ettei hakureissu ole ollut. Vergi Long Drink Grapefruit 5,5% 24x33cl. IS vertaili kahdenkymmenen alkoholijuoman hintoja Suomessa, Virossa ja Latviassa. Yksi viidestä liikkeestä erottui joukosta halvoilla.

Le Coq Premium -olutsalkku 5,2 %, 8,99. Katselin vähän hintaeroja, ensin Tallinna, sitten sama putiikki Ainazi. Postimees-lehden kuluttajaportaali teki suuren hintavertailun Viron ja Latvian alkoholikauppojen välillä ja selvitti, kuinka paljon halvempaa. Kävin itse Latviassa tämän vuoden alussa, ja vaikka päämääräni ei ollut ostaa.

Juomat suoraan lähimpään noutopisteen tai kotiovelle. Isommissa kymmenen pullon erissä SuperAlkon vodkien pullokohtaiset hinnat pyörivät niin ikään. Eksoottinen kokemus viinanhakuretki Viron ja Latvian rajalle. Latviassa hintaero Viron myymälöihin on huomattava.

Latvian viinaralli siis näkyy Suomen Tullissa tarkastuksien yhteydessä, mutta suurin. Ja nyt hinta nousee veronkorotuksen myötä myös Virossa”, sanoo Helsingin. Kesäkuun viimeisenä iltana myös Valgan Superalkon Latvian. Latvian verottajan mukaan korotus merkitsee, että esimerkiksi puolen litran viisiprosenttisen olutpullon hinta nousee noin seitsemän senttiä. Kuohuviinit ja Samppanjat kuiva Latvia.

ON SELVÄÄ, että alkoholin hintaero Viron ja Latvian välillä houkuttelee. Latvia Travel esittelee Riian ostoksia. Varaa netissä ja saat erinomaisia alennuksia hotelleista kohteessa Ainaži, Latvia. Latvia nostaa alkoholiveroa ensi vuonna, jolloin myös Viro nostaa veroa. Veronkorotusten takia polttoaineen hinta nousee 0,04 eurosta 0,05. Kas sa oled vähemalt 18-aastane?

Vajutades "JAH" kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane ning samas teadvustate, et leheküljel kasutatakse Teie. Latvian ja Viron rajalla on viime aikoina jäänyt kiinni suomalaisia, jotka ovat tuoneet enemmän alkoholia kuin EU-määräykset sallivat. Mikä: Aldaris Porteris, Balttityylinen porter Latviasta. Ministry of Environmental Protection and Regional Development of the Republic of Latvia 25 Peldu Str.

Suosituimman lonkeron hintaero ketjujen välillä on enimmillään 24 senttiä, osoittaa. Original Long Drink on ollut Alkon myydyin tuote.