Alaiturit poiju

A-Laitureilta löydät valmiit poijupaketit sekä irralliset 40 – 240 litran poijut ja niiden osat. A-Laitureilta saat erilaiset laiturit, laituritarvikkeet ja ammattitaitoisen suunnitteluavun. Yrityksen tehtaan yhteydessä Raisiossa on Suomen suurin laitureiden ja. Asennussyvyys määräytyy sen mukaan, kuinka paljon poijun pitää pystyä kannattelemaan. Sisältää kellukkeen ja poijuvarren. Kelluvat laiturit ankkuroidaan paikoilleen kettinkien ja betoniankkureiden avulla. Ankkuri poijun tai laiturin ankkuriksi.

Tiesitkö, että poiju valitaan veden syvyyden, ei veneen koon mukaan? A- Laitureilla oli ilo olla mukana Kaakkois-Suomen ammatikorkeakoulun. Poijun asennus ja ankkurointi onnistuu helposti omalla veneellä. Videolla näytämme, miten asennus. Näytämme kuinka asennat poijun veneestä käyttäen perinteisiä betoniankkureita. Elikkäs pitäisi tulevana kesänä pistää mökkilaituriin venekiinnitykset ja siihen liittyen poiju muutaman metrin päähän laiturista.

Pitäisi laittaa mökille kiinnityspoiju niin että saisi veneen perästä kiinni poijuun ja keulan laituriin. Kuinka kauaksi laiturista poiju. Meiltä löydät niin isot kuin pienetkin laiturit, uimalaitureista isoihin satamiin saakka. Ota yhteyttä niin suunnittelemme juuri teidän tarpeisiin. Tuotevalikoimassa sekä pitkä- että matalavartisia poijuja. Marinetekin poijut ovat erittäin vahvoja, uppoamattomia ja helppokäyttöisiä.

Tarvikevalikoimastamme löydät kaiken mahdollisen mitä laiturisi varustelussa tai rakentamisessa tarvitset. Toimitamme tarvikkeet sinulle kotiin kuljetettuna tai. A-Laiturit Oy on julkistanut Helsingin Vene -15 –messuilla laitureiden ja poijujen kettinkeihin suunnitellut Kettinkisinkit. Saatavuus: Toimitusaika 4-6 arkipäivää?

Vain poijun kiinnitysputki (aisaa) on vääntynyt jäiden voimasta. Savorak-venepoijun avulla voit ankkuroida veneen mukavasti ja turvallisesti niin kotisatamassa kuin avovesillä. Uppoamattomassa Savorak poijussa on 60. Seaboost Basketbuoy on testimenestyjä poiju joka tuo ison laiturin mukavuudet luonnonsatamiin ja laitureihin, ja on helppo nostaa talveksi suojaan. Laitureiden ja poijujen suunnittelu, asennukset ja huollot.

Haluamme toteuttaa mahdollisimman laadukkaat laituriratkaisut asiakkaillemme, joten. Laituri – ja poijupaikat ovat tarkoitettu ainoastaan Oy Lillgård Ab osakkaille tai heidän. Tämä koskee niin yhtiön, kuin osakkaiden omia laitureita ja poijuja yhtiön. Jätätkö veneen usein laiturin sijasta poijuun?

Muutaman nyrkkisäännön muistaminen tekee kiinnityksestä mahdollisimman turvallista.