9 Ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa Ulkoilun organisointi-ideat

Kaikilla on se yksi huonekalu, joka vie kallista tilaa heidän kodissaan, mutta josta puuttuu toiminto. Kohdista se uudestaan ruukkupenkiksi, jossa on säilytystilaa, tuoreella ulkovärillä, ja anna sen pitää sisällään kaikki ulkotyökalusi. Tästä vanhasta komerosta tuli ulkokäyttöön tarkoitettu ruukkupenkki, jossa on sisäpuoliset koukut, kanalankaiset kaapin etupinnat ja avoin pohjahylly.

Viihdeasema 9 Ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa Ulkoilun organisointi-ideat

Helpota ulkona viihdyttämistä pitämällä keskeiset juhlatarvikkeet lähellä. Varastoi ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa aterimille, laseille, lautasliinoille – kaikelle sille, mitä yleensä juoksisit taloon hakemaan vieraita varten viiden minuutin välein. Asemassa voi säilyttää ylimääräisiä tarjoiluvälineitä, tilaa vieviä kylmälaukkuja tai tarjottimia, kun niitä ei käytetä.

Kierrätetty tyyli 9 Ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa Ulkoilun organisointi-ideat

Etsi kustannustehokas ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa, vain käytetyistä huonekaluista. Tutki vintage-kauppoja, säästöliikkeitä ja kirpputoreja löytääksesi täydellisen ruukkupenkin ja varastoi siihen sitten kaikki ulkoiluun tarvittavat tarvikkeet. Olemme erityisen ihastuneita tähän vihreään penkkiin – säänkestävä viimeistely antaa sille rustiikkisen ilmeen, jonka vahingoittumisesta sinun ei tarvitse huolehtia.

Valoisa ja iloinen 9 Ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa Ulkoilun organisointi-ideat

Säilytystilalla varustettujen penkkien ei tarvitse olla tylsiä. Etsi tyylikäs huonekalu ja maalaa se sitten hauskalla, kirkkaalla värillä, kuten tällä ilmavalla puuterin sinisellä. Lisävarusteet, kuten kelluva hylly, vaateteline ja säleikkö, varmistavat, että jokaiselle esineelle on oikea paikka. Porrastettu jälkiruokatarjotin järjestää siemenet ja pienet astiat, ja korit pitävät puutarhalehdet järjestyksessä alla.

Beverage Depot (Juomavarasto) 9 Ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa Ulkoilun organisointi-ideat

Vaihda ruusunleikkurit roséen ja käytä säilytystilalla varustettua ruukkupenkkiä viinipisteenä. Ylähyllyn alle asennetut lankahyllyt pitävät kantovälineet, jäällä täytetyt ämpärit pitävät kesän suosikkijuomasi viileinä, ja kylkeen poratut koukut pitävät pyyhkeet käsillä tahmeiden tilanteiden varalta. Säilytä ruukkupenkkibaari kannella tai terassilla, jotta happy hour voi jatkua koko kesän.

Super Simple 9 Ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa Ulkoilun organisointi-ideat

Valitse yksinkertainen ruukkupenkki, kun tarvitset säilytystilaa vain muutamalle ulkotarvikkeelle. Tilasi näyttää siistiltä ja raikkaalta, etkä joudu hankkimaan tavaroita, joita et käytä. Etsi perinteinen puinen penkki ja täytä se välttämättömillä puutarhatarvikkeilla, kuten letkulla, puutarhahanskoilla ja muutamalla ruukulla.

Autotallin varastointi 9 Ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa Ulkoilun organisointi-ideat

Käytä autotallissa säilytystilaa sisältävää ruukkupenkkiä, jos sinulla on tilaa. Tämä on loistava paikka säilyttää kuivana säilytettäviä esineitä, kuten ruostumiselle alttiita työkaluja ja kankaisia puutarhavälineitä. Ruukkupenkin yläpuolella olevat metallihyllyt tarjoavat lisää säilytystilaa kastelukannuille, kausitarvikkeille ja irtotavaroille.

Puutarhanhoito Post

Jos aiot säilyttää ruukkupenkkiä ulkona, sen on oltava kestävä. Harkitse metalliyksikköä, joka kestää kaikki neljä vuodenaikaa. Ja kun varastoit hyllyjä, mieti, miten kukin tuote kestää elementtejä. Älä säilytä arvokkaita esineitä tai mitään sellaista, joka ei kestä säätä. Varastoi sen sijaan ruukkupenkkiin käsityökaluja, ruukkuja ja varamultaa.

Verhokutsu 9 Ruukkupenkki, jossa on säilytystilaa Ulkoilun organisointi-ideat

Sen sijaan, että siivoat ruukkupenkkiä istutuksen jälkeen, eikö olisi mukavaa vetää verho ja saada sotku katoamaan Työalueen alla olevat verhot piilottavat likaiset puutarhatarvikkeet, rumat esineet ja muut sotkut. Kokeile kirkkaan väristä tai rohkeaa kuviota olevaa kangasta, joka on hauska lisä mihin tahansa ruukkupenkkiin.