8 Vanhaa ja uutta kiitospäivän perinnettä, jotka tekevät päivästä ikimuistoisen.

Olipa kyseessä sitten ensimmäinen suuri perheesi kiitospäivä tai pieni juhla kotona, on monia tapoja olla yhteydessä perheeseesi ja nauttia päivästä. Tänä vuonna menemme täysillä eteenpäin hauskojen kiitospäivän aktiviteettien parissa.

Vaikka juhliminen on tuttua, kuten valtavan kalkkunan paistaminen tai laajemman perheen ja ystävien kokoontuminen, on aina täydellinen aika aloittaa muutama uusi kiitospäivän perinne. Nämä perheystävälliset ideat sopivat kaikenikäisille ja kaikenkokoisille perheille. Riippumatta siitä, kokkaatko illallista kahdelle vai kahdellekymmenelle, harkitse yhden (tai kaksi) näistä makeista tavoista tehdä kiitospäivästä entistäkin erityisemmän.

Pöydän personointi 8 Vanhaa ja uutta kiitospäivän perinnettä, jotka tekevät päivästä ikimuistoisen.Kohteliaisuus: EtsyReeceDesignWorks.

Pöydän koristeiden täysillä tekeminen saa jokaisen vieraan tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja erityiseksi. Tee persoonalliset asetelmat suurta ryhmää varten tai osta joukko yhteensopivia paikkakortinpidikkeitä pienemmälle ryhmälle, jos sinulla on siihen varaa. Olemme keränneet yhteen suosikkimme kiitospäivän pöydänkoristeista, joiden avulla voit tehdä juhlistasi entistäkin juhlavamman, kuten tämän kiitollisen kattauskortin (4 dollaria, Etsy).

Katsele Macy’s Parade -paraatia.

Katso Macy’s Thanksgiving Day Parade, jotta voit nähdä taivaalle nousevat ilmapallot, Radio City Rockettesin ja itse joulupukin mukavasti sohvaltasi. Paraatissa on aina muutama yllätys ja jännittäviä esityksiä nykyisistä Broadway-musikaaleista.

Aloita kiitollisuuspurkki. 8 Vanhaa ja uutta kiitospäivän perinnettä, jotka tekevät päivästä ikimuistoisen.Kohteliaisuudesta Alice ja Lois

Kiitollisuuspurkki on yksi suosikkiperhetoiminnoistamme, joka olisi ihana uusi kiitospäivän perinne. Se voi kestää jopa koko marraskuun. Tämä DIY-kiitollisuuspurkki on helppo tehdä ja vielä helpompi täyttää. Tee ensin etiketti (tai anna lasten tehdä se) purkkiin ja laita sitten kyniä ja paperia, jotta perheesi voi kirjoittaa ylös asioita, joista he ovat kiitollisia koko kuukauden ajan. Ota sitten kiitospäivän illallisella paperit esiin ja lukekaa ne yhdessä ääneen.

Vapaaehtoistyö perheen kanssa

Joissakin perheissä kiitospäivä on aika harjoittaa kiitollisuutta ja sisällyttää vapaaehtoistyö juhlapäivän viettoon. Vapaaehtoistyö soppakeittiöissä on perinteinen tapa ilmaista kiitollisuutta ja antaa takaisin yhteisölle. Tämän uuden kiitospäiväperinteen sisällyttäminen lomaanne tuo kaikille kiitollisuuden tunteen.

Lähetä kiitospäiväkortteja 8 Vanhaa ja uutta kiitospäivän perinnettä, jotka tekevät päivästä ikimuistoisen.Carson Downing

Kiitospäiväkortit ovat suosittu tapa lähettää rakkautta niille, jotka eivät voi olla mukana suurella aterialla, ja joillekin perheille siitä on tullut uusi suosikkiperinne kiitospäivänä. Jos juhliin osallistuu paljon väkeä, voit kirjoittaa viestin jokaiselle illalliselle osallistuvalle henkilölle ja jättää sen hänen pöytäpaikalleen luettavaksi ennen aterian alkua.

Vetäkää toivomusluuta

Antiikin Italiassa sijaitsevan etruskisivilisaation ajoista lähtien ihmiset ovat vetäneet kalkkunan, kanan tai muun linnun haarukkaluun irti ja esittäneet toivomuksen. Roomalaiset toivat perinteen mukanaan valloittaessaan Englannin, ja englantilaiset toivat sen Amerikkaan. Vaikka et valmistaisikaan tänä vuonna kokonaista kalkkunaa (tai haluat, että kaikki osallistuvat hauskanpitoon), voit silti osallistua kiitospäivän toimintaan: Etsi keinotekoinen toivomusluiden sarja (16 dollaria kuudesta, Etsy) ja anna kaikkien osallistua hauskanpitoon.

Tee kiitollisuuspuu. 8 Vanhaa ja uutta kiitospäivän perinnettä, jotka tekevät päivästä ikimuistoisen.Kohteliaisuus: Alice ja Lois

Tämä lomaperinne kaksinkertaistuu hauskaksi kiitospäivän askarteluksi lapsille. Leikkaa värikkäästä kartongista lehtien muotoja, rei’itä ja sido naru jokaisen lehden läpi. Pyydä jokaista perheenjäsentä kirjoittamaan lehteen jotakin, mistä hän on kiitollinen, ennen kuin ripustat sen puuhun (me teimme oman kuusemme lisäämällä muutaman tikun ja oksan tavalliseen maljakkoon). Tämä DIY-kiitollisuuspuu on hauska tapa opettaa lapsille vuodenajan henkeä.

Kokeile uutta reseptiä

Kiitospäivä ei ole kiitospäivä ilman klassikoita (täytettä, vihreitä papuja ja kurpitsapiirakkaa), mutta nyt on aina hyvä aika kokeilla sitä uutta reseptiä, jota olet silmäillyt. Tänä vuonna voit aloittaa perinteen, jonka mukaan otat uuden lisukkeen mukaan vuotuisiin juhliin. Tai sekoita asioita täysin perinteisestä poikkeavalla kiitospäivän ruokalistalla!