8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseen

Ottomaanit tarjoavat kodin oleskelutiloihin yhdistelmän mukavuutta ja toimivuutta. Joskus niitä kutsutaan myös sohvapöydiksi tai jakkaraksi, ne toimivat ylimääräisinä istuimina ja oikealla muotoilulla sohvapöytänä, jossa voit lepuuttaa kirjoja, juomaa tai muita suosikkitarvikkeita. Nämä ottomaanien sisustusideat vetävät olohuoneesi yhteen ja luovat kutsuvan huoneen vieraiden kokoontumiselle.

8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseenAnthony Masterson 1. Lisää värikäs tarjotin

Heittotyynyihin sopivalla värillä maalattu puutarjotin tuo olohuoneeseen yhtenäisen loppusilauksen. Kun muotoilet tuftattua ottomaania, tarjotin on välttämätön, jos aiot lepuuttaa juomia tai kukkamaljakkoa ottomanin päällä. Pinotut kirjat ja aikakauslehdet sekä värikäs kukkakimppu tuovat esille tekstuuria ja korkeutta.

8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseenBrie Williams 2. Pöydän alle piilotettuna

Pari eloisalla printillä varustettua ottomaania ei ainoastaan tuo väriä ja rakennetta huoneeseen, vaan ne toimivat myös ylimääräisinä istuimina, kun talo on täynnä vieraita. Pidä ne piilossa ja poissa jalankulun tieltä säilyttämällä ottomaanit eteisen pöydän alla. Tai piilota ne näkyville käyttämällä niitä jalkatukina, kunnes niitä tarvitaan istuimiksi.

8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseenLincoln Barbour 3. Muotoile maalaistalon ilme

Tarjotin tarjoaa rakennetta ja tasaisen pinnan tuftatulle ottomaanille. Tämä lanka- ja puumuotoilu antaa maalaistalon tyyliä ja antaa sinun nähdä kaiken sisältä, myös pinotut kirjat ja koriste-esineet. Kahvojen ansiosta sitä on helppo kuljettaa, kun haluat lepuuttaa jalkojasi tai käyttää ottomaania istuimena.

8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseenTria Giovan 4. Luo baariasema

Tämän ottomaanin sisustusidean avulla sinun ei tarvitse edes nousta sohvalta, kun on aika valmistaa drinkki. Matala tarjotin toimii baariasemana, jossa on laseja, viskiä ja klassinen dekantteri. Lisää vain jäät, ja olet valmis vieraita tai yömyssyä varten.

8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseenJohn Merkl 5. Kirjojen pinoaminen

Tuoreet kukat ovat klassinen tyylivalinta, ja ne näyttävät erityisen kauniilta esiteltynä koristeellisessa maljakossa. Pinoamalla sohvapöydän kirjoja tarjottimelle voit leikkiä korkeudella ja esitellä suosikkikukkasi. Aloita leveimmästä kirjasta ensin (vaikkei se olisikaan paksuimmasta), jotta et vaaranna tarvikkeidesi kaatumista.

8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseenMichael Partenio 6. Leiki muodoilla

Lisää kontrastia ja mielenkiintoa ottomaanisi sisustukseen sekoittamalla eri muotoisia lisävarusteita, kuten suorakulmainen tarjotin pyöreän ottomaanin päällä. Tässä yksinkertainen musta tarjotin antaa sisällön (mukaan lukien pörröiset hortensiat) varastaa show’n. Voit aina hioa ja maalata puisen tarjottimen juuri sen väriseksi, joka sopii tilaan; tässä tarjotin muistuttaa olohuoneen verhoja.

8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseenKritsada Panichgul 7. Lisää rentoa tyyliä

Tämä olohuone on meri tuulenpehmeää sinistä ja valkoista. Neulotulla pouf-ottomanilla on mukava, eletty ilme, joka saa sen tuntumaan helposti lähestyttävältä ja kodikkaalta. Vaikka neulottu rakenne on neutraali, se pitää ottomaanin mielenkiintoisena. Kukkien ja simpukankuorien kaltaiset lisävarusteet jatkavat rannikkoteemaa.

8 Ottomaanin sisustusideaa tyylikkääseen olohuoneeseenAnnie Schlechter 8. Sisällytä väriä

Jos et ole varma, mitä väriä käytät ottomaanisi sisustuksessa, ota mallia huoneen nykyisistä sävyistä. Tässä kirkkaat siniset ja korallin sävyt pitävät olohuoneen eloisana ja hauskana. Ottomaanin korallinvärisellä tarjottimella on sininen maljakko ja muita tarvikkeita, jotka jatkavat värimaailmaa.