8 Olennaista remonttia, jotka kannattaa tehdä lyhytaikaisessa vuokrasopimuksessa tulojen lisäämiseksi

8 Olennaista remonttia, jotka kannattaa tehdä lyhytaikaisessa vuokrasopimuksessa tulojen lisäämiseksi

Lyhytaikaisen vuokrauksen alue on kyllästynyt viime vuosina. Vuokranantajat, jotka haluavat kasvattaa vuokratulojaan, ja omistajat, jotka yrittävät aloittaa sivutoimisen toiminnan muuttamalla makuuhuoneet vierashuoneiksi, ovat nähneet kilpailun lisääntyvän. Joten miten erottua laumasta ja pitää STR-kodit täynnä, jopa sesongin ulkopuolella? Tämä opas olennaisista lyhytaikaisten vuokrakohteiden kunnostuksista auttaa sinua oikeille raiteille.

1. Kynnyksen vetovoima ratkaisee

STR-markkinoinnissasi pitäisi olla kuva kotisi ulkokuoresta, joten hillittömyys on etusijalla. Olettaen, että maisemointisi näyttää hyvältä, sinun on vietävä asiat seuraavalle tasolle, jotta pysyt kilpailijoiden edellä ja kuvaat hyvin listasivustoilla. Jos kotisi ulkoväri näyttää hyvältä, tehopesu ja verhoilujen uudelleenmaalaus auttavat valokuvissa. Jos maalipinta on vanhentunut tai haalistunut, sinun on raikastettava sitä virheettömillä maaliväreillä. Kun tämä on tehty, lisää laitteistokoristeita.

Näihin tulisi kuulua mm:

  • Viehättävä itsenäinen postilaatikko.
  • Uudet talon numerot
  • Ovitarvikkeet ja potkukilpi.
  • Ulkopuoliset turvakamerat turvallisuuden takaamiseksi.

2. Lattianpäällystäminen lattianpäällysteelläsi

Lattiatrendit muuttuvat yleensä muutaman vuoden välein, ja ajan tasalla pysyminen on epäkäytännöllistä. Jos sinulla on kuitenkin mattoa, linoleumia tai vanhaa laminaattia, uudelleeninvestointi nykyaikaiseen vinyylilankkulattiaan on oikea tapa ja tulee suhteellisen edulliseksi. Valkoisen tammen näköinen rantaväri tarjoaa kodillesi tyyneyden ja rauhallisuuden tunteen, joka jäljittelee tasokkaita moderneja kerrostaloasuntoja.

Tummat värit lisäävät intiimiyttä ja lämpöä. Vinyylilankkulattian hieno puoli on, että se on vedenpitävä, kestävä ja helppo puhdistaa ja vaihtaa osissa.

3. Kylpyhuonetilat ovat turvapaikka.

Kylpyhuoneet ja vuodevaatteet ovat olennaisen tärkeitä STR:n onnistumisen kannalta, ja jos aiot käyttää rahaa, kylpyhuone on paikka, jossa se kannattaa tehdä. Jos sinulla on jo houkuttelevat laatat, puhdista saumalinjat valkaisuaineella ja hammasharjalla tai käytä erityistä saumojen puhdistusainetta. Harkitse investoimista nykyaikaisiin laitteisiin, turhamaisuuteen, tunnelmavalaistukseen ja uuteen wc-altaaseen.

Maalaus, taideteokset ja hyllyt pörröisille valkoisille pyyhkeille luovat kylpylätunnelman. Jos kylpyhuoneesi on räikeän vaaleanpunainen tai avokadon värinen ja huutaa korkokenkiä ja diskopalloja, mikään määrä liinavaatteita ei pelasta sitä. Tarvitset täydellisen remontin tai koko talon vintage-tyylin, joka sopii siihen.

4. Porealtaat saavat juhlat käyntiin!

Porealtaat ovat osoittautuneet kannattavaksi investoinniksi STR-tilaan, ja ne toimivat hyvin takapihan terassilla tai kannella. Näiden alueiden täydentäminen ulkogrilleillä, nuotiopöydillä ja ulkoistuimilla auttaa luomaan rennon ilmapiirin seurustelulle. Tavoitteena on tarjota vieraille kokemus, jota he eivät tavallisesti saa tavallisessa vuokraamossa.

5. Parvekkeet ja satuolennot lisäävät läheisyyttä ja omituisuutta

Jos poreallas ei kuulu budjettiisi, voit silti luoda viihtyisän ja intiimin ulkoilmatunnelman keijuvaloilla ja mukavilla istumapaikoilla kunnostetulla terassilla. Grilli – tai, jos se ei ole mahdollista – pizzauuni ulkona mahdollistaa seurustelun ja välipalojen nauttimisen tähtien alla. Nämä yksityiskohdat voivat olla edullisia tai DIY-hankkeita lyhytaikaisissa vuokraremonteissasi.

6. Pidä tyylikkäänä kruununmuotoilun avulla

Kruunun listoitus on yksinkertainen lisäys kotiin, joka lisää tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen ja vie sen "mehistä" "yeahiin". Jos haluat saada extra schmancya ja olet kätevä sahan ja naulapyssyn kanssa, harkitse seinäverhoilun lisäämistä virallisiin ruokasaleihin tuolilistoilla. Jos sinulla on suuri tila, jossa on korkeat katot, voit myös lisätä korkeita veistettyjä jalkalistoja, jolloin saat toisen tyylikkään arkkitehtonisen elementin, joka saa vuokraamosi erottumaan massasta.

7. Kahvinurkkaukset ovat siistejä

Pienen alkovin luominen kahvinurkkausta varten pöydällä ja kahvinkeittimellä tuo persoonallisen kosketuksen ja paikan, jossa vieraasi voivat istua aamulla kuumaa kupillista kahvia nauttimassa. Harkitse, että annat alkoville tunnelmaa maalaamalla se eri väriseksi tai valitsemalla tyylikäs tapetti tai paljaat tiilet, jotka luovat viihtyisän kahvilan tunnelman.

8. Muunna ullakot ja kellarit

Ullakoiden ja kellareiden muuntaminen lisämakuuhuoneiksi muuttaa suoraan dollareita. Mitä enemmän vieraita voit majoittaa, sitä enemmän rahaa voit veloittaa. Vaikka näiden tilojen kunnostaminen ei ehkä ole halpaa (jos palkkaat urakoitsijan tekemään työn sen sijaan, että tekisit sen itse), sijoituksen tuotto on huomattava.

Lisäät myös välittömästi pääomaa kotiin kasvattamalla sisäistä neliömäärää ja makuuhuoneiden määrää. Jos lisäät lisäkylpyhuoneita joko ullakolle tai kellariin, kassavirta ja pääoma kasvavat entisestään.