8 Nerokasta tapaa piilottaa jokainen johto kodissasi

8 Nerokasta tapaa piilottaa jokainen johto kodissasi

Onko elektroniikkaan kohdistuva innostuksesi saanut sinut elämään johtojen viidakossa? Kun otetaan huomioon nykyaikaisessa kodissa olevien johtojen valtava määrä, voi olla turhauttavaa keksiä, miten piilottaa television johdot ja muiden välttämättömien vempaimien johdot ja kaapelit. Mutta ennen kuin joudut luopumaan tekniikasta kokonaan, tutustu alla oleviin johtojenhallintaratkaisuihin. Voit ostaa tai tehdä itse, jotta voit naamioida tai piilottaa kaikki näkyvissä olevat johdot ja parantaa pysyvästi kotisi organisaatiota.

1. Kiinnitä johdot huonekalujen takaosaan.

Roikkuvat johdot katoavat nopeasti, kun ankkuroit ne lähimmän huonekalun siluettiin. Kiinnitä tätä varten näiden Command Cord Clipsin kaltaisia kirkkaita johtoklipsejä huonekalujesi takareunoja pitkin. Kuten useimmat 3M:n vuokraajaystävälliset ratkaisut, sinun on painettava klipsejä paikalleen 30 sekunnin ajan, ja tunnin kuluttua voit koukuttaa yhden tai useamman johdon ja saada ne kulkemaan siististi konsolin jalkoja pitkin. (Nämä koukut auttavat myös piilottamaan latausjohdot ja kaapelit työpöydällä todella hyvin!)

Jos tunnet olosi hieman ovelammaksi, voit piilottaa kaapelisotkun jalustalle asennetun television taakse sisällyttämällä sisäänrakennetun johtosäilön DIY-televisiotelineen suunnitteluun. Tässä Kruse’s Workshopin Heidin suunnittelemassa (ja Tatertots & Jello -lehdessä esillä olleessa) kaapelit pysyvät laitteen takaosan keskimmäistä jalkaa pitkin kulkevassa lovessa. Voit luoda jalustan alusta alkaen uudelleen käytöstä poistetusta puusta: Seuraa bloggaajan yksityiskohtaisia ohjeita siitä, miten pöytäsahalla luodaan syvennetty ura takajalkaan, ja johda sitten television ja muiden viihdetarvikkeiden johdot jalan uraa pitkin, jotta ne pysyvät poissa näkyvistä.

2. Kerää kaapelit sohvan taakse.

Kätke kaikkien latausjohtojen aiheuttama sotku pois tällä ohuella sohvapöydällä, jonka on valmistanut Etsy-myyjä MittenStateWoodworks. Pöydän kapea muotoilu mahtuu siististi minkä tahansa sohvan taakse, ja siinä on sisäänrakennettu pistorasia, jossa on kaksi USB-porttia kaikkien henkilökohtaisten elektroniikkalaitteidesi lataamista varten poissa näkyvistä. Voit myös kytkeä valaisimen lisävalaistusta varten ja asettaa pöydälle esille suosikkisisustuksesi. Muista vain pitää juomat ja muut nesteet poissa pöydän sähköosista.

3. Piilota TV-johdot näkyville.

Jos seinään kiinnitetystä televisiostasi roikkuvat johdot häiritsevät sinua ruudun sisällöstä, kätke ne johtojen suojuksilla, kuten D-Line Cable Racewayllä, joka on suosikki parhaita kaapelinhallintajärjestelmiä koskevassa tutkitussa oppaassamme. Tällaiset muoviset kiskot kiinnitetään suoraan seinään johtojen päälle.

Voit asentaa ja piilottaa TV-johdot tehokkaasti mittaamalla näytön pohjan ja lattian välisen seinän pituuden – se on tarvitsemasi johdinsuojan pituus, ja voit usein leikata sen sopivaksi. Cable Racewayn tapauksessa leikkaat johtosuojan pohjan ja yläosan rautasahalla. Kiinnitä sitten racewayn pohja seinään ruuveilla valmistajan ohjeiden mukaisesti, aseta TV-johdot kanavan sisään ja napsauta kansi paikalleen sen päälle. Johdinsuojia myydään yleensä neutraaleissa väreissä, kuten valkoisena tai metallinharmaana, jotka voivat erottua, jos seinäsi on erivärinen. Mutta kun ne maalataan samanvärisiksi kuin seinäsi (lateksipohjaisella maalilla), ne sulautuvat saumattomasti tilaan.

4. Vie TV-johdot seinän sisäpuolelle.

Paras ratkaisu seinään asennetun television johtojen pitämiseen poissa näkyvistä on piilottaa ne itse seinän taakse käyttämällä upotettuja kaapelilevyjä, kuten DATA COMM Easy Mount Cable Organizer Kit. Irrota televisio seinästä (tai siirrä se sivuun, jos televisiossasi on säädettävä varsi), ja etsi sitten nastojen etsimisen avulla kaksi nastatonta kohtaa seinästä: toinen seinän takana, jossa näyttö olisi, ja toinen kauempana seinässä lähellä pistorasiaa. Näissä paikoissa teet leikkaukset veitsellä, asennat kaksi kaapelilevyä ja syötät TV-johdot seinään ja ulos seinästä. Vieraasi saattavat erehtyä luulemaan uutta media-asetustasi langattomaksi viihdejärjestelmäksi!

5. Pujota johtokaaos putkiin.

Etkö pysty hallitsemaan kotitoimistossasi olevien tietokoneiden, näyttöjen, puhelimien, tulostimien ja muiden päivittäin käytettävien laitteiden johtojen sekamelskaa? MOSOTECHin 120-tuumainen kaapeliholkki, joka on parhaiden kaapelihallintaratkaisujen tutkitussa oppaassamme parhaimmistoa, tarjoaa helpon tavan koota yhteen kaikki työpöydältäsi roikkuvat irtonaiset johdot. Niputa ne yksinkertaisesti yhteen käsissäsi ja kiedo kaksijalkaiset joustavan vaahtomuoviputken palat johtojen ympärille, jotta ne saadaan kahlittua yhdeksi suuremmaksi ja kaaos minimoitua. Notkean muodon ansiosta voit irrottaa ja ohjata johdot ryhmästä minne tahansa pitkin matkaa, jotta ne pääsevät juuri sinne, minne pitääkin.

6. Sujauta ne laatikkoon.

Tekemällä muutamia luovia muutoksia työpöydän laatikkoon voit poistaa lattialle pysäköidyn ja johtoja pursuavan kömpelön pistorasian silmiinpistävän haitan. Porakoneeseen kiinnitetyllä reikäsahalla poraa reikä pöytälaatikon takapaneeliin, joka sijaitsee lähellä pistorasiaa. Syötä sitten pistorasian kaapeli reiän läpi ja kiinnitä itse pistorasian takaosa kaksipuolisella liimalla samaan laatikon paneeliin. Kun kytket elektroniikkaa pistorasiaan, luo kullekin vempaimelle tila, jossa se voi levätä latauksen ajan laatikossa, kuten kotibloggaaja Jenny Steffens Hobick tekee keittiönsä kaapistossa.

Jos ostat mieluummin kuin teet itse, tutustu South Shoren Vito-yöpöytään, jossa on sisäänrakennettu latausasema.

7. Kierrä ne pohjalevyjen lisävarusteiden läpi.

Poista kotitoimiston, olohuoneen tai makuuhuoneen pituudelta kulkevan ethernet-kaapelin aiheuttama kompastumisvaara koristelemalla huoneen olemassa olevat jalkalistat jalkalistan johtokanavilla. Itseliimautuvat, iskunkestävät johtokanavat ovat vähän enemmän kuin onttoja osia muovisesta neljännesvuosikierroksen kengänvalusta. Kun haluat asentaa kanavat jalkalistoihin, irrota kanavan liimapinta, paina kanavan takaosa jalkalistaa vasten ja vedä sitten ethernet-kaapeli tai mikä tahansa muu johto kanavassa olevan aukon läpi, jotta kaapelit voidaan samanaikaisesti piilottaa ja suojata vaurioilta. Värjättävät ja maalattavat pohjalevyn johtokanavat voidaan sovittaa minkä tahansa sisustuksen estetiikkaan.

8. Kätke johdot ja reitittimet "kirjoihin".

Reititin tai modeemi voi näyttää sopimattomalta melkein missä tahansa, mutta erityisesti hyllyissä. Harkitse kotikirjastosi kirjojen täydentämistä tällä luovalla reitittimen suojuksella, jonka tarjoaa Etsy-myyjä Covobox. Voit myös tehdä itse version tästä käyttämällä uudelleen kansiota, joka on tarpeeksi leveä reitittimellesi, ja peittämällä kansiota kuumaliimalla sen taka- ja etupuolen sekä selkämyksen värikkäällä kankaalla. Aseta kansio sitten pystysuoraan kirjojen väliin pöydälle, pöydälle tai hyllylle, jotta reitittimen kaapelit kulkevat huomaamattomasti huonekalujen takana olevan seinän pituutta pitkin. Voilà! Välitön klassikko, joka vähentää johtosotkua.