8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppuna

Kylpyhuoneen virkistäminen ei välttämättä vaadi paljon rahaa. Yksinkertaisilla sisustusvinkeillä ja -tempuilla voit elvyttää kylpyhuoneesi ja pysyä samalla lompakkoystävällisenä. Olipa kyseessä sitten luonnon tuominen sisätiloihin pienillä huonekasveilla, turhamaisuuden laitteiston vaihtaminen tai persoonallisuuttasi esittelevän galleriaseinän luominen, yksinkertaiset kosmeettiset muutokset mahdollistavat kylpyhuoneen päivittämisen pienellä budjetilla. Inspiroidu kokoelmastamme budjettikylpyhuoneen sisustusvinkkejä ja valmistaudu hoitamaan yksi kodin käytetyimmistä huoneista.

8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppunaChristina Wedge 1. Lisää vain maalia

On hämmästyttävää, mitä uusi maalikerros voi tehdä kylpyhuoneen päivittämiseksi. Seiniin ja kattoon kannattaa panostaa homeen- ja homehtumisenkestäviin pohjamaaleihin ja maaleihin, jotka ovat hieman kalliimpia kuin peruskaavat, mutta keskikokoisen kylpyhuoneen peittämiseen ei tarvita gallonaa enempää. Lisähinnalla saat lisäsuojaa kosteudelle alttiisiin kylpyhuoneisiin. Peitä kaikki likaiset pinnat, kuten jalkalistat, ikkunanreunukset ja naarmuuntuneet kaapistot.

Harkitse lopuksi kuluneiden kalusteiden päivittämistä maalilla. Oikeaa tuotetta käyttämällä voit päivittää lääkekaapin tai viimeistellä valurautaisen ammeen (tosin tätä työtä varten kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen). Käytä huurrelasitehosteista spray-maalia lisätäksesi ikkunoiden yksityisyyttä tai anna vanhentuneelle turhamaisuudelle uusi ilme maalaamalla sen pohja. Jopa lattiat voidaan päivittää maalaamalla: Vinyylilattioihin voi tehdä kuvion, kunhan ensin karhennat pinnan ja lopuksi tiivistät sen.

8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppuna 2. Vaihda vanhat laitteistot.

Kylpyhuoneessa on paljon laitteistoja, kuten kaappien nupit, pyyhetangot, lavuaarin hanat ja WC:n huuhtelukahvat. Varaa osa budjetistasi näiden kohteiden päivittämiseen. Uudet laitteistot voivat tuoda kylpyhuoneeseen näyttelytason kimallusta. Voit karkottaa vanhentuneen sisustuksen yksinkertaisesti vaihtamalla keltaisen kiillotetun messingin öljyllä hierrettyyn pronssiin, perinteiseen harjattuun nikkeliin tai mattapintaiseen messinkiin. Voit myös päivittää kalusteiden ulkoasua, tuntumaa ja toimintaa vaihtamalla rakentajan perusosat kappaleisiin, joilla on enemmän painoarvoa, tyyliä ja persoonallisuutta. Samalla tavalla kuin korut kaunistavat asua, nämä kohteet nostavat tavallisen tilan joksikin erityiseksi.

8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppuna 3. Pidä kiinni valkoisista valaisimista.

Jos haluat hillitä kustannuksia kylpyhuoneen uusimisessa, valitse neutraaleja kalusteita ja pintoja. Valkoisia peruskalusteita, kuten vessoja, ammeja ja lavuaareja, on runsaasti hintaluokan edullisessa päässä, ja niiden kanssa on helppo elää. Voit säästää paljon valitsemalla valkoisen laatan lattiaan, ammeen ympärille tai taustalaattaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että huoneen on oltava tylsä. Jos pysyt tavallisessa valkoisessa laatoituksessa, voit ehkä käyttää esimerkiksi lasimosaiikkireunusta. Jos haluat tuoda eloa neutraaliin taustaan, valitse edullisia aksentteja, kuten kirkkaita pyyhkeitä, värikkäitä ikkunaverhoja, rohkeita taideteoksia ja tuoretta seinämaalia.

8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppunaLaurey Glenn 4. Vaihda valaistus.

Aliarvostettu tapa saada kylpyhuoneeseen ylellinen ilme on vaihtaa valaistusta – sekä itse valaisimia että niiden sijoittelua. Näiden vaihtojen ei tarvitse olla kalliita. Ripusta pieni kristallipisaroilla varustettu kattokruunu turhamaisuuden yläpuolelle, jotta saat hienostuneen keskipisteen, tai vaihda peilin ympärillä olevat karut lamppukaistaleet tyylikkäisiin lampunvalaisimiin, jotka tuovat välittömän päivityksen. Kattoon asennettavat valaisimet, joita voit himmentää säädettävällä kytkimellä, luovat rauhallisuuden tunteen pitkille kylpyammeen poreille.

8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppunaBrie Williams 5. Lisää uusi matto tai ikkunankäsittely

Pienimmätkin yksityiskohdat voivat joskus saada aikaan suurimman vaikutuksen. Pehmennä kylpyhuoneissa yleisiä kovia reunoja hauskoilla kankailla ja pehmeillä matoilla. Varusta kylpyhuoneen ikkuna helpolla, ompelemattomalla ikkunankäsittelyllä. Jos haluat yksityisyyttä, valitse ikkunankäsittely, joka estää valoa, ja etsi materiaaleja, jotka kestävät kosteutta, jos remontoit kylpyhuonetta, jossa on suihku tai amme. Vaihtoehtoisesti voit valita kuvioiden yhdistelmän rohkealla suihkuverhon ja maton yhdistelmällä.

8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppuna 6. Koristele kasveilla

Joskus kylpyhuoneesi tarvitsee vain pienen päivityksen. Huonekasvien ja muiden viherkasvien lisääminen on yksinkertainen ja halpa tapa raikastaa pientä tilaa. Lisäätpä ikkunalaudalle useita mehikasveja, lattialle suuren käärmekasvin tai turhamaisuuteen kukkamaljakon, kasvit tuovat tekstuuria ja väriä tähän ahkeraan huoneeseen. Lisäksi kasvit rakastavat olla kylpyhuoneessasi ja tuovat luonnon rauhoittavan laadun sisätiloihin.

8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppunaDavid A Land 7. Ripusta irrotettava tapetti

Kylpyhuoneen koristelu irrotettavalla tapetilla on helppo ja edullinen tapa saada aikaan väriä ja kuvioita. Lisäksi se tekee kylpyhuoneen vaihtamisesta helppoa, kun design ei enää miellytä. Etsi lämpöä ja kosteutta kestäviä lajikkeita kuoriutumisen ja homeen estämiseksi. Levitä irrotettava tapetti yksittäiselle seinälle näyttävää korostusta varten tai tee kaikkesi ja tapetoi koko huone, jotta saat persoonallisuutta pursuavan kylpyhuoneen.

8 Budjettiystävällistä kylpyhuoneen sisustusideaa, jotka voit tehdä viikonloppunaEmily Followill 8. Luo galleriaseinä

Lähde paikalliseen säästö- tai vintage-kauppaan ja etsi pieniä kehystettyjä taideteoksia tai tulosteita, joista voit luoda ikioman galleriaseinän. Tämän budjetin kylpyhuoneen sisustusidean avulla voit tuoda persoonallisuutta ja luonnetta ahkeraan tilaan ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään kalliita remontteja. Kokeile pitäytyä johdonmukaisessa värimaailmassa tai haara ja löydä paljon elinvoimaisia kappaleita päivittääksesi neutraalin kylpyhuoneen. Jos galleriaseinä ei sovi tyyliisi, valitse yksi suuri tuloste saman vaikutuksen aikaansaamiseksi.