7 Monitalojen lattianpäällystetrendiä vuodelle

Jos yrität päättää lattianpäällysteestä monikerroksisessa kiinteistössäsi, on useita tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon. Valitsemasi lattian on oltava kestävä, pitkäikäinen, vähän huoltoa vaativa, kustannustehokas, turvallinen ja mukava.

Voi kuitenkin olla haastavaa löytää kustannustehokkaita lattioita, jotka näyttävät hyvältä ja kestävät silti monikerroksisen kiinteistön vaatimukset. Onneksi lattiapäällysteala on kulkenut pitkän matkan viime vuosikymmenen aikana, ja vuonna 2022 vaikuttavista vaihtoehdoista ei ole pulaa.

Nämä seitsemän trendiä hallitsevat monikiinteistöjen lattiamarkkinoita vuonna 2022:

1. Vedenkestävä puukerroslattiat.

7 Monitalojen lattianpäällystetrendiä vuodelle

Suunniteltu kovapuu on kestävä vaihtoehto aidoille puulattioille. Mukana Jasper Waterproof Engineered Hardwood Varuna Collection Smoky Pearl SKU: 15269179

Kovapuu on täydellinen valinta, kun haluat kovaa puuta, mutta et halua sotkeutua sen huoltoon. Sen pintakerros on kovapuuviilua, joka on asetettu kovapuu-, vaneri- tai korkeatiheyksisen kuituytimen päälle. Konepuu näyttää kauniilta, ja sillä on monia samoja etuja kuin kovapuulla, kuten kestävyys ja käyttöikä.

Vuonna 2022 vedenpitävä kovapuu on muotia, koska vääntymisestä, halkeilusta, homeesta tai lahosta ei ole huolta. Suunniteltu kovapuu maksaa suunnilleen saman verran kuin tavallinen kovapuu, joten se on suhteellisen kallista. Se on kuitenkin kaunis, pitkäikäinen vaihtoehto, joka sopii täydellisesti ylellisiin monikerroksisiin kiinteistöihin.

2. Käsin rapautetut kuviot.

7 Monitalojen lattianpäällystetrendiä vuodelle

Handscraped-tekstuurit tuovat kiehtovuutta ja ainutlaatuisuutta mihin tahansa tilaan. Mukana Mazama Hardwood Handscraped Tropical Collection Maple Natural Toast SKU: 10093346

Siirry yli yksisävyisten, yhtenäisten lattioiden! Handscraped-kuosit ovat sitä, mitä vuokralaiset haluavat. Handscraped-tekstuurilattioilla tarkoitetaan puulattioita, joissa on handscraped-tekstuuriefekti tai -pinta. Oikeassa puussa tämä ilme luodaan vetämällä uritettua työkalua laudan pinnan yli matalien ja leveiden urien luomiseksi.

Handscraping lisää syvyyttä ja kiehtovuutta ja tekee jokaisesta lattialaudasta ainutlaatuisen. Tämä trendi alkoi kovapuusta, mutta se on tullut niin suosituksi, että sitä voi nyt löytää monista eri lattiatyypeistä. Myös laminaattilattioissa painetaan kuvia ja lisätään tekstuuria saman ilmeen aikaansaamiseksi.

3. Tummat värit

7 Monitalojen lattianpäällystetrendiä vuodelle

Tummanvärisissä lattioissa yhdistyvät ylellisyys ja mukavuus. Mukana Lamton Laminate Phoenix Collection Cement Gray SKU: 15192056

Lähes vuosikymmenen ajan remonttimiehet ja suunnittelijat ovat vaatineet harmaaksi pestyjä lattioita ja vaaleaa kovapuuta, mutta nyt suunta on muuttumassa. Tummat lattiat ovat trendi. Ne voivat saada tilan tuntumaan kodikkaalta ja kutsuvalta. Jotkut tummat lattiat voivat jopa lisätä hienostuneisuutta ja kiinnostavuutta.

Onneksi lattiavalmistajat ovat nähneet tämän trendin, joten tummia lattioita on saatavilla monista eri materiaaleista, kuten laminaatista, vinyylistä ja posliinista. Voit jopa värjätä kovapuut rohkeilla, tummilla tahroilla saadaksesi dramaattisen ilmeen.

4. Posliinilaatat

7 Monitalojen lattianpäällystetrendiä vuodelle

Posliinilaatta voi näyttää puulta. Mukana Cabot-posliinilaatat Volcanic Series Egg Shell SKU: 15271150

Jotkut sanovat, että posliinilaatat eivät koskaan mene pois muodista, ja mielestämme he ovat oikeassa. Nyt kun posliinilaatat voivat jäljitellä mitä tahansa muuta lattiapinnoitetyyppiä, on helppo ymmärtää, miksi ihmiset haluavat tämän tukevan lattiapinnoitevaihtoehdon kotiinsa.

Posliinia on vaikea rikkoa ja helppo puhdistaa. Jos posliinilaatta halkeaa, voit yksinkertaisesti vaihtaa yksittäisen laatan. Koko lattiaa ei tarvitse vaihtaa, joten se on selvästi hyvä valinta kerrostalokiinteistöihin. Posliinilaatat ovat yleisimpiä kylpyhuoneissa ja keittiöissä. Koska niillä voidaan nykyään kuitenkin jäljitellä kovapuuta, niitä on yhä useammin myös muissa kodin osissa.

5. Ylellinen vinyyli

7 Monitalojen lattianpäällystetrendiä vuodelle

LVT on paras valinta monikerroksisiin kiinteistöihin. Mukana Vesdura Vinyl Planks Elevation Collection Uluru SKU: 15262457

Luksusvinyyli on ollut ja on jatkossakin ykkösvalinta käytettäväksi monikiinteistöissä. Se on kestävää, kosteutta kestävää eikä lommoudu tai kolhiudu. Se näyttää upealta, ja se on myös helppo asentaa ja huoltaa.

Vuokralaiset rakastavat sitä, miltä luksusvinyyli näyttää ja miten helppo se on puhdistaa. Isännöitsijät rakastavat sitä, kuinka helppoa se on asentaa ja kuinka kustannustehokasta se on suhteessa sen pitkäaikaiseen arvoon. On helppo nähdä, miksi tämä lattiamateriaali jatkaa valta-asemaansa usean perheen kiinteistömaailmassa.

6. Leveä lankkulattia

7 Monitalojen lattianpäällystetrendiä vuodelle

Avaa mikä tahansa huone leveillä lankkulattioilla. Mukana Vanier Engineered Hardwood Bonafide Supreme Wide Collection Lombardy SKU: 15174831

Leveät lankut tekevät ihmeitä pienemmissä tiloissa. Ne auttavat luomaan avaraa ja avointa tunnetta, mikä voi saada pienet tilat tuntumaan suuremmilta. Suuremmissa huoneissa ne lisäävät maalaismaista charmia.

Leveät lankut ovat suurempia kuin tavalliset 2,5-4 tuuman lankut. (Keskimääräiset leveät lankkulattiat vaihtelevat kuudesta tuumasta kahteenkymmeneen tuumaan).

Suosituin leveä lankkulattia, joka on käsitelty ja rapautettu vintage-vaikutelman aikaansaamiseksi. Leveät lankut sopivat loistavasti saamaan pienemmät yksiköt näyttämään suuremmilta ja pitämään rakennuksesi ajan tasalla siitä, mikä on trendikästä kodin suunnittelussa.

7. Mattolaatat

7 Monitalojen lattianpäällystetrendiä vuodelle

Mattolaattojen ansiosta matto ei ole enää faux-pas. Mukana Sonora Carpet Tiles Pinpoint Collection Ivory SKU: 15273951

Kaikesta lattianpäällystevaihtoehtojen kehityksestä huolimatta monet vuokralaiset kaipaavat edelleen maton tarjoamaa lämpöä ja kodikkuutta – erityisesti makuuhuoneissa. Monet monikerroksisten kiinteistöjen isännöitsijät tietävät kuitenkin, että matolla on huono maine kestävyyden, huollon ja allergeenien kätkemisen suhteen.

Nykyaikaiset edistysaskeleet tekevät mahdolliseksi maton, joka näyttää hyvältä ja on järkevä usean perheen kiinteistöissä. Mattolaatat ovat helppoja asentaa, kestäviä, kustannustehokkaita, vähän huoltoa vaativia ja myös tyylikkäitä. Mattolaattojen ansiosta vuokralaiset, asunnon omistajat ja isännöitsijät voivat helposti saada kakkunsa ja syödä sen myös. Toisin sanoen mattolaatat mahdollistavat maton käytön ilman kaikkia päänvaivoja!

Paras paikka ostaa monien perheiden lattiapinnoitteita

Jos etsit lattiapäällystettä usean perheen kiinteistöön – olet tullut oikeaan paikkaan.

Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin lattiapinnoitteisiin hintaan, johon sinulla on varaa. Lisäksi PRO Rewards -jäsenenä saat rajattomasti näytteitä, toimituksen paikan päälle, rahat takaisin -takuun ja paljon muuta.