7 Lattianpäällystysohjelmiston trendiä vuodelle

Mitkä ovat sinun, lattiaurakoitsijan, käytettävissä olevat uusimmat työkalut, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan seuraavan tason kannattavuudessa ja menestyksessä? Tässä artikkelissa käsitellään 7 parasta lattianpäällystysohjelmistotrendiä, joita asentajat käyttävät eri puolilla Yhdysvaltoja. Jotkut ovat enemmän projektinhallintaan suuntautuneita ja toiset tarjoavat arviointia ja projektinhallintaa. Lue lisää selvittääksesi, mikä sopii parhaiten organisaatiollesi.

1. FloorWizard

FloorWizardin on kehittänyt Daltonissa, GA:ssa sijaitseva FloorSoft, ja se on ollut tunnustettu johtaja lattianpäällystysalalla yli 25 vuoden ajan. Itse asiassa kahdeksan kymmenestä Yhdysvalloissa tehdystä lattiatilauksesta käsitellään heidän järjestelmällään. FloorWizard on ihanteellinen ratkaisu aikataulutukseen, kustannusarvioon, myyntiin ja liiketoiminnan hallintaan verkossa. Työntekijäsi voivat saada tärkeitä tietoja projekteistaan missä tahansa, missä on internet-yhteys, ilman että heidän tarvitsee juosta takaisin toimistoon, mikä säästää aikaa ja rahaa. Lisäät tuottavuutta ja edistät kasvua ja kannattavuutta helppokäyttöisen järjestelmän avulla.

FloorWizardin käytön aloittaminen on helppoa, ja ohjelmisto voidaan ladata kaikkiin laitteisiisi muutamassa minuutissa. Heillä on 24/7-tuki, jonka henkilökunta koostuu lattianpäällystysalan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liiketoimintaasi ja voivat vastata kaikkiin ohjelmistokysymyksiisi. He tarjoavat järjestelmäkoulutusta verkossa, paikan päällä tai toimistossasi varmistaakseen, että saat ohjelmasta kaiken irti.

FloorWizardin avulla voit perustaa keskitetyn tietokannan, jossa on materiaalien ja työvoiman hinnoittelu, ja jokainen käyttäjä voi muokata tarpeitaan sivustolla. Ohjelmisto sisältää tehokkaita toimintoja, jotka auttavat myynnin loppuunsaattamisessa sekä päivittää ja muokata töitä työmaalla ollessaan, mikä antaa tiimillesi ammattimaista etumatkaa.

7 Lattianpäällystysohjelmiston trendiä vuodelle

2. Houzz Pro.

Houzz Pro on ohjelmistotyökalupaketti, joka auttaa lattianpäällystysyrityksiä hallinnoimaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Houzz Pro on liidien ja hallintaprojektien järjestelmä, joka auttaa sinua houkuttelemaan uusia asiakkaita, sulkemaan myynnin ja suorittamaan laskutuksen yhdessä sovelluksessa. Se auttaa sinua myös pitämään yhteyttä tiimiisi ja tavarantoimittajiin parantuneiden viestintäominaisuuksien avulla, joiden avulla voit jakaa tietoja avaintoimijoiden kanssa ja koota työehdotuksia nopeammin.

Houzz Pro virtaviivaistaa liiketoimintaasi pitämällä kaikki tiedot kustakin projektista saatavilla näytön koskettamalla. Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3D-pohjasuunnittelija, projektinhallinta- ja liidienhallintatyökalut, joissa on asiakkaiden kojelautoja ja yksilöllisiä oivalluksia, sekä integroitu verkkomaksujärjestelmä, jonka avulla voit palvella jokaista asiakasta paremmin. Käytössäsi on myös aikataulutustyökalu, jolla varmistat, ettet jätä tapaamisia väliin.

Ammattilaiset voivat nopeasti siirtää minkä tahansa hankekeskustelun potentiaaliseksi hankkeeksi ja tallentaa asiakkaan muistiinpanot ja alustavat arviot parempaa seurantaa varten Houzz Pro:n avulla. Se tarjoaa myös 3D-pohjasuunnittelijan, jolla voi suunnitella ja visualisoida minkä tahansa projektin ennen sen aloittamista.

Houzz Pro tarjoaa mobiilisovelluksen iOS- ja Android-laitteille, jotta sitä voi käyttää tien päällä. Houzz Pro tarjoaa myös asiantuntijatukea alan asiantuntijoilta ja verkkosivustopalveluja, jotka auttavat luomaan, hallinnoimaan ja isännöimään ammattimaista verkkosivustoa.

7 Lattianpäällystysohjelmiston trendiä vuodelle

3. Buildertrend

Buildertrend yhdistää tiimejä, parantaa projektien tehokkuutta ja lisää voittoja.

Tämä ratkaisu auttaa sinua hallitsemaan lattiapäällystysliiketoimintaasi projektiaikataulun, projektinhallinnan, taloushallinnon, asiakashallinnan ja palvelunhallinnan avulla yhdessä pilvipohjaisessa sovelluskokoelmassa. Se on saatavilla iOS- ja Android-laitteille, ja sitä voi käyttää joko työpöydällä tai mobiililaitteella, joten sinulla on aina tarvittavat tiedot missä tahansa oletkin.

Jokaisen liiketoiminnan hallintatyökalun keskeinen ominaisuus on asiakassuhteiden hallinta (CRM), ja Buildertrend auttaa rakentamaan vahvoja asiakassuhteita pitämällä sinut ajan tasalla koko projektin elinkaaren ajan. Sovelluksessa on myyntiä edeltäviä työkaluja, kuten tarjouspyynnöt, hanke-ehdotukset ja paljon muuta. Hallitse projekteja työkaluilla, joihin kuuluvat aikataulutus, budjetointi ja työaikataulut. Palvelupuolta voi seurata muutostilausten ja valintojen hallinnalla sekä takuupyynnöillä ja maksujen käsittelyllä. Buildertrend integroituu myös muihin ratkaisuihin, kuten QuickBooksiin, Xeroon ja erilaisiin arviointi- ja laskentatyökaluihin.

Kun pääset Buildertrend-tiimiin, saat asiakaspäällikön, joka opastaa sinua koulutuksessa ja antaa tukea. Käytössäsi on 24/7 Learning COmmunity, joka auttaa vastaamaan kysymyksiin, ja Buildertrend University on lisäresurssi, joka on huippuluokkaa.

Buildertrend tarjoaa jokaiselle yritykselle asiakaspäällikön, joka antaa koulutusta ja tukea. Projektiryhmät ja rakennusalan ammattilaiset voivat myös käyttää räätälöityä brändäystä, päivittäisiä webinaareja, tukikeskustelua, Buildertrend Learning Community -oppimisyhteisöä, 24/7-apuosastoa ja Buildertrend Universityä, joka on kotitoimistossa järjestettävä kaksipäiväinen konferenssi, jonka avulla voit maksimoida tehokkuutesi ohjelmiston kanssa.

Buildertrendin hinnoittelu perustuu kuukausitilaukseen. Saatavilla on myös räätälöity hinnoittelu yrityksen tarpeiden mukaan.

7 Lattianpäällystysohjelmiston trendiä vuodelle

4. PlanSwift

PlanSwift on edullinen, helppokäyttöinen "osoita ja napsauta" -arviointityökalu, jonka avulla voit luoda kannattavan ja tarkan lattiapinta-arvion tarkkoine mittauksineen murto-osassa siitä ajasta, joka kuluu laskimella ja kynällä. PlanSwift on rakennusteollisuuden suurin laskenta- ja estimointiohjelmisto.

Lattianpäällystysurakoitsijana tiedät, että täydellisen neliön muotoisia huoneita ei ole montaa. PlanSwiftin avulla voit syöttää huoneen mitat, ja se antaa sinulle tarkat materiaalitarpeet ja antaa sinun kääntää huonetta, jotta saat lattianpäällysteestäsi parhaan mahdollisen hyödyn. Ohjelmisto toimii, vaikka huone olisi kaareva tai epäsäännöllinen.

Napsauta yhdellä napsautuksella aluetta mattoa, laattaa tai laminaattilattiaa varten. Kun kyseinen alue muuttuu värilliseksi, ohjelmisto on laskenut sen. Tiedät, milloin olet tehnyt täydellisen laskennan, eikä sinun tarvitse enää koskaan huolehtia rahan menettämisestä sen vuoksi, että osa lattiasta jäi arviossa huomioimatta. Ympärysmittaustyökalulla saat nopeasti laskettua naulauslistat ja sokkelin. Kun olet valmis, voit tulostaa arvion tai viedä sen.

Tarjoa enemmän töitä, hallinnoi yritystäsi tehokkaammin ja kasvata liiketoimintaasi PlanSwift-laskenta- ja kustannusarviointiohjelmiston avulla.

7 Lattianpäällystysohjelmiston trendiä vuodelle

5. Jobber

Jobberissa on kyse siitä, että asiakkaillesi tarjotaan kätevä kokemus alusta loppuun, koska sitä he odottavat. Jos sinulla on useita töitä, lattianpäällystysliiketoiminnan pyörittäminen voi muuttua kaoottiseksi. Sinun on aikataulutettava miehistösi, pidettävä kirjaa työmaakäyntien yksityiskohdista, laadittava ja toimitettava arviot useille asiakkaille ja hoidettava yrityksesi taloutta. Tarvitset apua, ja Jobber-ohjelmisto voi ottaa sinulta taakkaa pois.

Niiden edullinen ja käyttäjäystävällinen alusta tekee aikatauluttamisesta, työnhallinnasta sekä tarjousten tekemisestä ja laskutuksesta helppoa, joten voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen.

Lattianpäällystysalan yrityksenä miehistösi tehokas hallinnointi on asiakastyytyväisyyden jälkeen tärkein prioriteettisi. Jobberin aikataulutustyökalu muuttaa työpyynnön työksi, määrittää sille tiimin ja tarkistaa valmistumisen tilan, jotta voit laskuttaa asiakasta mahdollisimman pian.

 • Jobberin työkaluihin kuuluu raahaa ja pudota kalenteri, jossa on useita kalenterinäkymiä.
 • Seuraa työaikaa tarkempia arvioita ja helppoa palkanlaskentaa varten.
 • Aikatauluta ja lähetä töitä kentältä Jobber-mobiilisovelluksella ja vähennä puheluja toimistoon.
 • Lähetä tapaamismuistutuksia ja "olen matkalla" -tekstiviestejä asiakkaille.

Jobberin tarjouslaskentatyökalujen avulla voit lähettää tarjouksen, johon on liitetty valokuvia ja muistiinpanoja, luoda mukautettuja kenttiä työkaluille ja materiaaleille, seurata ja seurata tarjouksia automaattisesti ja antaa asiakkaiden hyväksyä tarjouksen asiakashubissa.

Jobber on suunniteltu niin, että sinulla on yrityksesi kasvattamiseen tarvittavat työkalut, olitpa sitten toimistolla tai tekemässä arvioita ja asennuksia kentällä.

7 Lattianpäällystysohjelmiston trendiä vuodelle

6. Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud voi auttaa sinua lisäämään yhteistyötä, vähentämään riskejä ja vähentämään jälkitöitä, jotta lattiapäällystysyrityksesi voi toimia optimaalisen tehokkaasti ja kannattavasti. Lattiaurakoitsijana Autodesk Construction Cloud auttaa sinua:

 • Virtaviivaistamaan asennusprosessia, tekemään enemmän tarjouksia ja lisäämään tarjousten tarkkuutta.
 • Vältät jälkitöitä ja virheitä työskentelemällä aina uusimpien suunnitelmien ja asiakirjojen pohjalta.
 • Yhdistää kentän ja toimiston toisiinsa nopeamman ja kestävämmän teknologian käyttöönoton avulla.

Autodesk on projektinhallintatyökalu, jonka avulla näet, missä vaiheessa prosessia olet, ja saat tietoa siitä, mikä toimii oikein ja mihin sinun on puututtava jokaisessa projektissa, jotta saat sen valmiiksi ajallaan. Alusta voi luoda räätälöityjä raportteja palvelupyyntöjen ja puutelistojen seuraamiseksi. Ohjelmisto pitää tiimisi kaikki jäsenet samalla sivulla kunkin projektin aikana.

7 Lattianpäällystysohjelmiston trendiä vuodelle

7. Urakoitsijan työnjohtaja

Contractor Foreman on työkalupaketti, joka antaa sinulle pääsyn:

 • Projektinhallinta
 • Talous ja kirjanpito
 • Aikataulutus ja suunnittelu.
 • Sopimuksen hallinta
 • Lomakkeet, tarkistuslistat ja raportit

Alustan kojelaudalta pääset käsiksi projektikuviin, tietoihin työntekijöiden aikakorteista ja siitä, missä he työskentelevät, tapaamiskalenteriin ja muuhun. Käytössä on asiakasportaali, jonka avulla asiakkaasi voivat nähdä työnsä edistymisen, lähettää sinulle viestejä huolenaiheista ja maksaa sinulle, kun sen aika koittaa.

Löydät osion, jossa seurataan korjauksia, huoltopyyntöjä, muutostilauksia ja ostotilauksia. Voit pysyä kärryillä työntekijän kellotetuista työtunneista, tekeillä olevista arvioista sekä maksuista ja kuluista. Jokaisella työntekijällä on sovelluksessa oma osio, jossa voit ilmoittaa yksilölliset työtehtävät, jotta he tietävät, minne mennä ja mitä tehdä milloin tahansa.

Urakoitsija Foremanilla on 100 päivän rahat takaisin -takuu, ja se toimii sekä työpöytä- että mobiililaitteilla. Kokeilujakson aikana sinulla on pääsy maksulliseen koulutukseen. He tarjoavat asiakastukea työaikana ja jälkitukea chatin ja sähköpostin kautta. Ota heihin yhteyttä jo tänään nähdäksesi, miten Contractor Foreman voi säästää lattianpäällystysyrityksesi aikaa ja rahaa.

7 Lattianpäällystysohjelmiston trendiä vuodelle

Pysy tuloksen kärjessä erikoistuneen lattianpäällystysohjelmiston avulla

Olitpa sitten yksityisyrittäjä, henkilöyhtiö tai monitasoinen yhtiö, tarvitset apua, jotta yrityksesi menestyisi mahdollisimman hyvin. Nykypäivän nopeatempoisessa ympäristössä reaktioaika on ratkaisevan tärkeää. Kun asiakas on valmis ostamaan, sinun on oltava valmis tavoittamaan asiakas, esittämään paras ratkaisu asiakkaan tarpeisiin ja toteuttamaan sen laadukkailla tuotteilla ja palveluilla.

Erikoistuneet lattiaohjelmistot voivat auttaa saavuttamaan jokaisen näistä tavoitteista, ja .com voi tarjota parhaat lattiapinnat asiakkaan suunnittelutarpeisiin. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja PRO-ohjelmaksi ryhtymisestä ja PRO-palkkio-ohjelmastamme, joka auttaa säästämään rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien.