7 Fiksua vinkkiä suurten laitteiden säästämiseen isolla rahalla

7 Fiksua vinkkiä suurten laitteiden säästämiseen isolla rahalla

Jos uudenvuodenlupauksiisi kuuluu yhden tai kahden huoneen uudistaminen, kannattaa samalla harkita vanhentuneiden kodinkoneiden vaihtamista. Kyllä, myös pienellä budjetilla voit kaunistaa keittiötäsi tai pesutupaa näillä investointikappaleilla – ja vieläpä murto-osalla vähittäismyyntihinnasta. Avain hyvien tarjousten löytämiseen on ajatella "suuren laatikon" ulkopuolella. Älä tyydy täyteen vähittäismyyntihintaan, kun voit saada suuria säästöjä etsimällä strategisia ostosvaihtoehtoja verkkokauppiaista käytettyjen tavaroiden myyjiin. Kun tiedät, milloin ja mistä etsiä, voit tehdä todellisia löytöjä kaikista tärkeimmistä kodinkoneostoksistasi.

Ajoitus oikeaan aikaan vähittäiskaupan tarjousten saamiseksi.

Syyskuu ja lokakuu ovat parhaat kuukaudet ostaa useimmat suuret kodinkoneet, sillä silloin valmistajat esittelevät uusimmat mallit. Jopa tammikuu on kuitenkin hyvä aika säästöille; vaikka valikoima voi olla rajallinen, viime vuoden mallien hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat.

Kysy lattiamalleista, palautuksista ja poistetuista tuotteista.

Jälleenmyyjät myöntävät usein jopa 15 prosentin alennuksen lattiamallista, vaikka se ei olisikaan vahingoittunut millään tavalla. Jos malli on lopetettu tai se on vaurioitunut, säästö voi kuitenkin kasvaa jopa 20-30 prosenttia. Jos vaurio on merkittävä tai jos tuotetta on käytetty tai palautettu, laitteen hinnasta voi saada jopa 40-50 prosentin alennuksen.

Neuvottele kilpailijoiden kupongeista ja hintatakuista

Kuten sanonta kuuluu: "Jos et pyydä, et saa". Jotkin jälleenmyyjät vastaavat kilpailijoiden kuponkeja tai mainostettuja hintoja, joten on tärkeää tehdä kotiläksyjä ennen ostoksia ja varmistaa, että sinulla on julkaistut hinnat käsillä todisteena. Jos et voi neuvotella alempaa hintaa, voit ehkä saada etuisuuksia, kuten ilmaisen toimituksen ja asennuksen – kysyminen ei koskaan haittaa.

Älä jätä huomiotta Mom-and-Pop-kauppoja.

Paikallisilla itsenäisillä yrityksillä ei ole yhtä paljon yleiskustannuksia kuin suurilla kaupoilla, joten säästöt voivat siirtyä sinulle, kuluttajalle. Ostajat unohtavat usein nämä pienet jälleenmyyjät, kun on kyse suurista laiteostoksista, mutta harkitse niiden etuja: Pienemmät yritykset ovat usein asiakaspalvelukeskeisempiä, joten ne saattavat painottaa yksilöllistä huomiota sekä myynnin aikana että sen jälkeen, erityisesti asennuksen ja tulevien korjausten osalta.

Tutki verkkomarkkinoita

Nykyään valmistajat ja jälleenmyyjät tarjoavat verkossa samoja tuotteita kuin näyttelytiloissaan, joten suurten kodinkoneiden verkkokauppaostokset ovat yhä suositumpia ja stressittömämpiä. Verkkokauppa tarjoaa vielä yhden edun: Vaikka kivijalkamyymälöiden tarjonta on väistämättä rajallista, samojen myymälöiden verkkosivuilta löytyy ympäri vuoden hyviä tarjouksia ja valikoimaa.

Vielä helpompaa on se, että Bizraten, mySimonin ja PriceGrabberin kaltaiset sivustot etsivät haluamasi kodinkoneet Internetistä omien laajojen tietokantojensa avulla ja tarjoavat sitten luettelon kilpailukykyisimmistä hinnoista. (PriceGrabber sisällyttää jopa toimituskulut tuloksiinsa!) Jos löydät suosikkilaitteen juuri ja juuri budjettiisi kuulumattomana, voit asettaa hälytyksiä muutamiin näistä tuotehakukoneista, jotka ilmoittavat sinulle hinnan laskusta.

Käteistä Craigslistillä

Kun olet päässyt yli Craigslistin käytetyn tavaran ostamisen leimasta, voit säästää satoja, ellei jopa tuhansia dollareita suurissa kodinkoneissa. Vielä ennakkoluulottomampi? Selaa myös valkoisia kodinkoneita sen sijaan, että rajoittaisit hakusi "ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin". Verkkomarkkinat ovat kyllästyneet valkoisella pinnoitteella varustettuihin kodinkoneisiin, koska ihmiset vaihtavat usein hyvälaatuisia kodinkoneita "päivittääkseen" ne ruostumattomaan teräkseen puhtaasti esteettisistä syistä. Tämä tarkoittaa enemmän vaihtoehtoja kilpailukykyiseen hintaan. Kuka tietää? Valkoinen kodinkone, joka on päällystetty ruostumattomasta teräksestä valmistetulla piilopaperilla, voi olla unelmiesi budjettiystävällinen vaihtoehto.

Älä tee alennusta naarmuuntumis- ja hammastusasiantuntijoille.

Vieraile paikallisessa scratch-and-dent -koneliikkeessä, jossa on varastossa myyntitiloissa kolhittuja, koskaan käyttämättömiä laitteita. Suuressa myymälässäsi saattaa olla vaurioituneille laitteille omistettu nurkkaus; muuten nopea Google-haku tuo esiin sinua lähimmän naarmuuntumisen ja hammastuksen erikoisliikkeen. Älä kuitenkaan jätä huomiotta (sanaleikki on tarkoitettu) hämmästyttäviä säästöjä, joita voit löytää netissä toimivista naarmuuntuneiden laitteiden asiantuntijoista, kuten DesignerHomeSurplus.com-sivustosta.

Vaikka kukaan ei halua liesitasoa tai jääkaappia, jonka etupuolella on valtava lovi, sinua ei ehkä haittaa pieni epätäydellisyys pesuhuoneessasi. Kun otetaan huomioon, että monet naarmut ovat kosmeettisia, pieni korjausmaali saattaa riittää, jotta kone näyttää taas uudelta. Pienellä kyynärpään rasvalla ja kekseliäisyydellä voit välttää megaluokan summien maksamisen näistä suurista investointihankinnoista.