7 Eteisen kaappia, jotka keräävät kaiken tarvitsemasi…

Sinulla ei ole tilaa kotitoimistolle Oveton vaatekaappi on täydellinen paikka virtaviivaiselle toimistotilalle. Tarvitset vain tietokoneen, tuolin ja työtason, joka toimii työpöytänä. Asennettuihin hyllyihin mahtuu kirjoja, lehtiä ja muita tarvikkeita.

Katso ylös 7 Eteisen kaappia, jotka keräävät kaiken tarvitsemasi...

Pienessä tilassa, kuten eteisessä, pystysuora säilytys on avainasemassa. Tässä oveton komeroksi muuttuneessa kaapissa käytetään säilytyshyllyä pitämään kengät poissa tieltä. Tyylikkääseen tapettikäsittelyyn kiinnitetyt koukut sopivat täydellisesti reppujen, kukkaroiden ja takkien ripustamiseen. Kaapin yläpuolelle rakennettuun lisävarastoon mahtuu kausitavaroita, kuten huiveja ja hattuja, täynnä olevia säiliöitä.

Hämmästyttävät eteiset, jotka tekevät kaiken mahdollisen

Korikotelo 7 Eteisen kaappia, jotka keräävät kaiken tarvitsemasi...

Pienessä asunnossa, kuten asuntolassa tai asunnossa, tarvitaan usein tiloja, joilla on useampi kuin yksi käyttötarkoitus. Esimerkiksi tämä eteisen vaatekaappi toimii myös tarvikeasemana. Koskemattoman valkoisen oven taakse on kätketty kaikki, mitä tarvitset asun viimeistelyyn. Koruja, huiveja, kenkiä, hajuvesiä ja paljon muuta on varastoitu tähän tyylikkääseen paikkaan. Useat korit varmistavat, että kaikki tavarat pysyvät järjestyksessä.

Walk On In 7 Eteisen kaappia, jotka keräävät kaiken tarvitsemasi...

Tässä eteisessä perinteinen vaatekaappi on muutettu muutamalla muutoksella varastointia helpottavaksi tilaksi. Takkikoukkuja käytetään tilaa vievän tangon sijasta, ja seinään kiinnitetyt korit pitävät pienemmät tavarat, kuten aurinkorasvan ja sateenvarjot, käden ulottuvilla. Ylähyllyllä oleva koririvi pitää kausitavarat poissa tieltä, ja kelluvat kenkätelineet varmistavat, että kaikkien jalkineet ovat poissa lattialta. Kaunis tapetti ja helposti puhdistettava matto auttavat tilaa pysymään tyylikkäänä myös silloin, kun ovi on auki.

Älykkäitä säilytysideoita pieneen eteiseen

Kenkäkätkö 7 Eteisen kaappia, jotka keräävät kaiken tarvitsemasi...

Kaikkien sekalaisten tavaroiden ahtaaminen superkapeaan vaatekaappiin ei onnistu. Valitse sen sijaan yksi tai kaksi elementtiä, joihin keskityt. Tässä tapauksessa pienestä vaatekaapista tehdään paikka monille kengille. Oven poistaminen poistaa myös ylimääräistä tilaa, ja sisäänrakennetut hyllyt auttavat pitämään tilan siistinä. Laita aikuisten jalkineet ylimmille hyllyille ja varaa alemmat paikat lapsille ja vieraille.

8 olennaista tarviketta, jotka jokainen eteinen tarvitsee

Pariovet 7 Eteisen kaappia, jotka keräävät kaiken tarvitsemasi...

Suoraan pääoven eteen sijoitettu vaatehuone ei ole virhe. Itse asiassa oikealla ajattelutavalla epätavallinen sijoittelu voi olla sekä kaunis että toimiva. Tässä eteisessä suorasta näköyhteydestä vinossa oleva suuri kirjahylly pitää sisällään eteisen tavaroita. Ikkuna ja värikkäät huivit kiinnittävät vieraiden huomion, kun he astuvat ovesta sisään. Hyvin sijoitettu penkki tarjoaa paikan, jossa voi istua ja riisua kengät.

Sisäänrakennettu 7 Eteisen kaappia, jotka keräävät kaiken tarvitsemasi...

Laajenna olemassa olevaa kaappitilaa sisäänrakennetulla eteisen järjestelijällä. Näihin hyödyllisiin yksiköihin mahtuu kaikkea takista urheiluvälineisiin. Pehmustettu penkki helpottaa kenkien pukemista, ja runsaat koukut pitävät takkeja, laukkuja ja hihnoja. Yksikön ylä- ja alaosassa olevat lokerot voidaan määrittää yksittäisille perheenjäsenille, mikä helpottaa aamuisia sekaannuksia.