5Kg laihdutus

Järkevä painonpudottaja laihduttaa puoli kiloa viikossa ilman pelkoa lihasten menetyksestä. Fitness-tähti Jutta Gustafsberg lupaa, että näillä ohjeilla kavennut reilusti ennen juhannusta. Mikä olisi minulle tehokkain tapa laihduttaa viisi kiloa tai enemmänkin? Onko 5 kilon laihdutus mahdollista?

Tämä kysymys on vain niin niin yleinen. Ei kulu varmaan päivääkään ettei joku tätä kysyisi.

Näin laihdut juhannukseksi 5

On se sitten “kuinka laihtua 5. Ajattelin nyt aluksi 5kg pudottaa. Mun tiedot on 32v, 172,5cm, 80, 5kg ja harrastan liikuntaa 3-5 kertaa viikossa. Treenaa näin, jos haluat karistaa vielä viimeiset 5 kg. Testi: Millainen laihduttaja olet? Mieti ensin, miksi haluat laihduttaa.

Oletko ollut koko ikäsi "viiden kilon" pudottaja, lähes normaalipainoinen eikä sinulla ole terveysongelmia. Personal trainer ja fitness-urheilija Jenni Levävaara opastaa, miten ne maagiset viisi kiloa lähtevät.

Jutta gustagsbergin ohjeet

Usealla meillä se on haaveissa, saada pois. Uusi 8 tunnin dieetti sallii kaikenlaisen herkuttelun. Tärkeintä on ruoan valitsemisen sijaan syömisen ajoittaminen. Mitä lähempänä normaalipainoa olet, sitä jähmeämmin laihdutus saattaa sujua. Hoikemmalla laihduttajalla on vähemmän varaa virheisiin kuin.

Soini ei kuitenkaan pidä mahdottomana ajatusta, että ihminen laihduttaisi vielä ennen juhannusta 5–10 kiloa. Sen suurempaa tavoitetta hän ei. Jos ylipainoa on 20 kiloa, ajatus ihannepainoon laihduttamisesta saattaa tuntua vaikealta ja epärealistiselta. Tee laihduttaminen itsellesi mahdollisimman helpoksi. Käytä keittokirjoja suunnittelun apuna. Kuinka nopeasti uskoisitte sen tapahtuvan?

Kannattaa syödä monipuolista vähärasvaista ruokaa ja unohtaa mehudietit, paino putoo laihduttamatta. Kuvat: Kimmo Aartomaa ja Sari Mustajoen kotialbumi. Avainsanat: laihdutus, ruokavalio, painonpudotus. Painoni on pysynyt aika lailla 57,5-59, 5 kg tuntumilla viimeisen vuoden parin. TV ja netti suoltavat tätä fitnesspöhinää niin paljon, että laihduttaja ei.

Yleisimpiä keinoja laihduttaa ovat ruokavalion muuttaminen, liikunnan lisääminen. Edelleen moni ihminen, jonka tavoitteena on laihduttaminen tai kiinteytyminen.

Painotavoite ja laihtumisnopeus

5Kg laihdutus

A) Vastusharjoittelulla B) Aerobisella. Jos henkilö painaa 100 kg, ei 5 kg:n painonpudotus “tunnu” oikein missään. Silloin pitäisi muistaa, että jo 5 %:n pudotus lähtöpainosta. Onko painonpudotus tai laihduttaminen sinunkin haasteesi? Rasvaa voidaan polttaa 1,3-1, 5 kg viikossa erittäin niukkaenergisillä. Laihduttajan oikeanlainen ruokavalio. Juurikin vuoden loppua kohti tiivistynyt stressi epäonnistumisesta laihdutus tavoitteessa, on vain lihottanut. Jari Sarasvuo sanoo seuraavaa:.

Miten paino jossa olen ennen ollut tyytyväinen ei enää riitäkään minulle, vaan minun pitää nyt laihduttaa. Oikeastaan painolla ei ole itselleni.