5 Uutta tapaa myydä vanhoja huonekaluja

5 Uutta tapaa myydä vanhoja huonekaluja

Kun seuraavan kerran siivoat taloa ja haluat purkaa pari vanhaa huonekalua, älä hermostu: lukuisten 1900-luvun palveluiden ansiosta vanhojen pöytien ja tuolien luovuttaminen eteenpäin on helppoa. Craigslist ei ole ainoa vaihtoehto verkossa – tarjolla on useita uusia (ja käyttäjäystävällisiä) verkkosivustoja, jotka vaativat vain valokuvan nappaamisen ja lataamisen. Pölytä siis pöydät, kirjahyllyt ja tuolit – mitä ikinä oletkaan valmis myymään. Pian sinulla on käteistä rahaa taskussa, jolla voit rahoittaa kauan kaivattua huoneen uudistamista.

ETSY
Sijainti: Nationwide
Palkkio: 20 senttiä listauksesta sekä 3,5 % transaktiopalkkio.

Toki tämä suosittu verkkosivusto tunnetaan paikallisten käsityöläisten ja käsityöläisten markkinapaikkana, mutta olisit yllättynyt – se on myös loistava paikka listata vanhoja huonekaluja, jotka haluaisit myydä. Se on järkevää: DIY-markkinat ovat täynnä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita käyttämiensä pöytien ja tuolien kunnostamisesta erilaisia kotiprojekteja varten. Saat käsityksen siitä, mitä siellä on tarjolla, kun menet Etsyn etusivulle ja etsit "furniture listings" – voit jopa suodattaa käsintehtyjä tai vintage-kappaleita. Kun tutustut kilpailijoihin, tarkastele viestejä huolellisesti ja yritä mallintaa oma ilmoituksesi, mukaan lukien kuvat ja kuvaus, niiden mukaan, jotka ovat mielestäsi erityisen vahvoja ja johtavat todennäköisesti myyntiin. Eikö toimituskulujen laskeminen kiinnosta? Etsy tarjoaa mahdollisuuden nimetä tuote – kuten esimerkiksi iso senkki – vain paikalliseen noutoon, jolloin voit sopia henkilökohtaisista tapaamisista alueesi ostajien kanssa.

SIIRRÄ SAALISTA
Paikat: Atlanta, Charlotte, Fayetteville, Fresno, Greensboro, Los Angeles, New York City, Oakland, Raleigh, Sacramento, San Francisco, San Jose, San Francisco.
Komissio: Komissio: (#11#) komissio: Vaihtelee kohteen mukaan

Pidä tätä sivustoa huonekalulähetysliikkeen verkkoversiona, sillä listaus on maksuton ja noutomaksu lasketaan purettavien tavaroiden perusteella. Aloitat lähettämällä kuvia ja tietoja myytäväksi tarjoamistasi huonekaluista. Move Loot ottaa yhteyttä 48 tunnin kuluessa ja antaa arvioidun maksutarjouksen, joka perustuu vastaaviin myynteihin markkinoillaan, ja jos se onnistuu, se kirjoittaa koko ilmoituksen puolestasi. Sinun ei tarvitse nostaa sormeakaan! Kun esineesi myydään (tavallisesti kahden viikon kuluessa listautumisesta), palvelumme järjestää noutoajan ja pakkaa kalusteesi turvallisesti ja suojattuna. Vastineeksi saat sovitun suuruisen maksun tai jopa 20 prosenttia enemmän, jos päätät hyväksyä maksun paikkahyvityksenä, jonka voit käyttää korvaaviin huonekaluihin. Jos kätkösi ei ole myyty 30 päivän kuluttua, voit pyytää tiimiä alentamaan hintaa, kunnes se myydään, tai pyytää heitä poistamaan ilmoituksen kokonaan ja laittamaan sen uudelleen myyntiin toisen kerran.

FURNISHLY
Sijainnit: Atlanta, Austin, Baltimore, Boston, Charleston, Charlotte, Chicago, Cincinnatti, Columbus, Dallas, Denver, Detroit, Fort Myers, Hartford, Houston, Indianapolis, Jacksonville, Kansas City, Las Vegas, Los Angeles, Louisville, Miami, Milwaukee, Minneapolis, Minneapolis-St. Paul, Montreal, Nashville, New Orleans, New York City, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Raleigh, Richmond, Sacramento, San Antonio, San Diego, San Francisco, San Jose, Seattle, St. Louis, Tampa, Toronto, Vancouver, Washington, Washington D.C., Washington, Washington D.C.
Komissio: 10 %

Furnishlyn avulla on helppoa viedä pihamyyjäiset verkkoon, jossa ne eivät rajoitu vain yhteen viikonloppuun, jolloin sattuu olemaan paras sääennuste. Sivuston avulla voit käynnistää oman kuratoidun "myymälän", jonka aloitat lähettämällä sivustolle hyväksyntää varten täydellisen luettelon käytetyistä huonekaluista, jotka aiot myydä. Furnishly markkinoi ostajille, jotka etsivät maantieteellisesti haluttuja kappaleita – esineitä, jotka he voivat helposti käydä hakemassa – joten ennen kuin kävijät käyvät läpi sivuston viimeisimpiä listauksia, heitä pyydetään valitsemaan oma kaupunkinsa 48 metropolialueen luettelosta, joissa yritys toimii. Tämä tarkoittaa, että sinä myyjänä voit asioida suoraan mahdollisen ostajan kanssa ja sopia noutamisesta haluamallasi tavalla, kun taas Furnishly hoitaa rahoitustapahtuman verkossa, mikä säästää sinut huijauksilta.

APTDECO
Sijainti: New York City, Washington, D.C. ja ympäröivät alueet.
Palkkio: 19 %

AptDeco tekee vanhojen huonekalujen myymisestä helppoa ilman kaikkia henkilökohtaisia hankaluuksia. Ainoa työsi? Vietät muutaman minuutin lähettämällä yksityiskohtaisia valokuvia ja perusteellisen, vakuuttavan kuvauksen käytetyistä huonekaluistasi heidän sivustolleen. Sivustolle listautuminen on ilmaista, ja siihen sisältyy tiimin asiantuntijaneuvoja tavaroiden hinnoitteluun ja markkinointiin. Kun olet hyväksynyt ostajan, AptDeco ottaa 19 prosentin osuuden myynnistä. Mutta tässä kohtaa se on todella hintansa arvoinen: Sinä valitset sopivan noutopäivän ja -ajan, ja AptDecon huolellinen palvelu huolehtii huolellisesta kuljetuksesta talostasi ostajalle. Kun maksu saapuu seuraavan 48 tunnin aikana, kotisi on vähemmän sotkuinen ja pankkitilisi on lihava ja iloinen. Rauhallisesti!

CRAIGSLIST
Sijainti: Nationwide
Provisiot: Ei mitään

Sivusto, jossa ei ole turhia turhakkeita, on tunnettu syystä: se on kätevä sekä myyjälle että ostajalle. Täällä voit listata myytävänä olevat huonekalusi oman kaupunkisi ilmoitusten osioon, lähettää niistä kuvia (tai olla laittamatta) ja odottaa sitten, saatko kiinnostusta. Välittäjiä ei ole, joten se on täysin ilmaista alusta loppuun. Vastuu on yksin sinulla, ja sinun on laadittava, hinnoiteltava, julkaistava, koordinoitava noutoaika ja tehtävä kauppa (usein käteisellä). Onneksi Craigslist peittää sähköpostiosoitteesi vaatimalla kiinnostuneita ostajia lähettämään viestin sivuston kautta, jolloin olet täysin anonyymi noutopäivään asti – ja vapaa tuntemattomien ihmisten lähettämistä sähköpostiviesteistä sen jälkeen, kun olet päättänyt kaupan.