5 Tapaa tehdä nurmikonhoidosta vihreää

5 Tapaa tehdä nurmikonhoidosta vihreää

Kaikki haluavat vihreän nurmikon. Se ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se heijastaa myös ylpeyttä kodinomistajuudesta, joka on kiistaton. Mutta on olemassa vihreä nurmikko ja VIHREÄ nurmikko – sellainen, jonka kauneus ja hoito ovat suoraa seurausta ympäristöystävällisistä toimenpiteistä ja käytännöistä. Jos epäilet jälkimmäistä koskevaa väitettä, se on enemmän kuin mahdollista. Seuraavassa on viisi strategiaa, joiden avulla voit olla ympäristötietoisempi, kun tavoittelet täydellistä kesänurmikkoa.

1. Vesi älykkäästi
EPA:n mukaan 30 prosenttia Yhdysvalloissa päivittäin kulutetusta 26 miljardista gallonasta vettä käytetään ulkokäyttöön, ja kastelu on suurimpia niistä. Koska nurmikot tarvitsevat vain noin 1 tuuman vettä viikossa pysyäkseen vihreinä kasvukauden aikana, toimi fiksusti opettelemalla, milloin kastellaan ja kuinka paljon. Paras aika kasteluun on hyvin aikaisin aamulla, ennen kuin aurinko ja tuuli lisäävät haihtumista. Nurmikon kosteuden ylläpitämiseen tarvitaan vähemmän vettä, jos sadettimet ovat käynnissä 7 tai 8 aamulla. Seuraavaksi on otettava huomioon, kuinka paljon vettä tarvitaan. On parempi kastella runsaasti ja harvemmin kuin kastella vähän joka päivä. Harvempi kastelu edistää juurten syvempää kasvua ja tekee nurmikosta kestävämmän.

2. Käytä orgaanisia tuotteita.
Keskimääräinen amerikkalainen nurmikko saa paljon enemmän torjunta-aineita hehtaaria kohti kuin viljelysmaa. Koska kemialliset lannoitteet ja torjunta-aineet voivat valua vesistöihin, ne voivat tappaa hyödyllisiä eliöitä, kuten kastematoja, jotka ovat elintärkeitä terveelle maaperälle. Voit käyttää orgaanisia tuotteita kemiallisten tuotteiden sijasta rikkaruohojen ja toukkien torjuntaan. Maissigluteeni on luonnollinen esikasvatusaine, joka estää rikkakasvien siemeniä itämästä ja lisää samalla typpeä nurmikkoon. Milky Spore torjuu tehokkaasti japaninkuoriaisen toukkia, ja se on turvallinen ihmisille sekä linnuille, mehiläisille, lemmikkieläimille ja hyödyllisille hyönteisille. Vuoden kuluessa luomutuotteiden käytöstä kastematot ja muut hyödylliset mikrobit palaavat nurmikolle ja auttavat pitämään maaperän tasapainossa.

3. Siirry polttoaineeton polttoaine.
EPA:n mukaan yli 5 prosenttia Yhdysvaltojen ilmansaastepäästöistä on peräisin ruohonleikkureista. Käyttämällä polttoainetta käyttämättömiä ruohonleikkureita ja pihatyökaluja, kuten GreenWorksin tuotteita, voit auttaa pitämään hiilivedyt ja hiilimonoksidin poissa ilmakehästä. Uusi G-MAX 20″ 40V Twin Force -ruohonleikkuri – ensimmäinen johdoton sähkökäyttöinen ruohonleikkuri, jossa on kaksiteräinen leikkurirakenne – tarjoaa useita ympäristöystävällisiä ja työtä säästäviä ominaisuuksia, jotka käynnistyvät vain napin painalluksella. Jopa 70 minuutin käyttöaika ladattavilla 40 V:n L-Ion-kaksoisakkuilla, leikkurin tilava 20 tuuman leikkuukansi ja kaksoisterät on suunniteltu parantamaan leikkuun laatua ja multaamaan paremmin. Myös 5-asentoinen yhden vivun korkeudensäätö tarjoaa erilaisia leikkuukorkeuksia täydellistä leikkausta varten kaikilla ruohotyypeillä.

GreenWorksin G-MAX Twin Force -leikkuri painaa lähes 40 kiloa vähemmän kuin vastaavat kaasukäyttöiset ruohonleikkurit, ja se on helppokäyttöinen ja ohjattava. Ja koska se on akkukäyttöinen, se on puhtaampi, hiljaisempi ja mikä tärkeintä, polttoaineeton. Akkualustan monipuolisuus tekee tästä lisäarvoa, sillä GreenWorks tarjoaa tällä hetkellä 14 erilaista työkalua, joilla voit tehdä kaikki pihatyöt ilman polttoainetta

4. Säilytä ruohonleikkuujätteet
Monet ihmiset pitävät ruohonleikkuujätettä jätteenä – pussittavat sen ja jättävät reunakivelle. Ruohonleikkuujätteet ovat kuitenkin orgaanista materiaalia, joka voi rikastuttaa maaperääsi ja vahvistaa nurmiasi. Jos ne eivät ole liian pitkiä, teet nurmikollesi palveluksen jättämällä ne sinne, missä ne ovat. Ruohonleikkuujätteet koostuvat enimmäkseen vedestä, ja jos ne jätetään maahan, ne alkavat hajota lähes välittömästi, jolloin ravinteita pääsee takaisin maaperään. GreenWorks Twin Force -leikkurin innovatiivisen kaksiteräisen rakenteen ansiosta saat leikatessasi hienompaa multaa, mikä helpottaa sen hajoamista. Jos et kestä jättää leikkuujätteitä nurmikolle, harkitse niiden kompostointia. Jos leikkuujätteet sekoitetaan muihin orgaanisiin materiaaleihin, kuten lehtiin ja keittiöjätteisiin, niistä saadaan rikasta, tummaa multaa, jonka voit palauttaa maisemaasi.

5. Huolehdi maaperästäsi
Todellisuudessa sinun pitäisi ruokkia maaperääsi, ei ruohoa. Maaperäsi on elävä kokonaisuus, joten ruokkimalla organismeja, kuten kastematoja, jotka pitävät maaperäsi terveenä tekemällä, mitä ne tekevät, parannat nurmikon kasvua. Nämä olennot tarvitsevat myös ilmaa, joten ilmasta nurmikkoasi, jos se tiivistyy jalankulun tai leikkuun vuoksi. Jos maaperässä on runsaasti ravinteita ja se on luonnollisesti ilmastettu, sinun ei tarvitse ruohoa lannoittaa lannoitteilla.

Kun siis tänä kesänä yrität saada aikaan täydellisen nurmikon, mieti, miten voit edistää myös vihreämpää maapalloa.

Tämän postauksen on toimittanut GreenWorks Tools. Sen faktat ja mielipiteet ovat BobVila.comin omia.