5 Naisten omistamat kukkatilat upea, tuore kukkakimppu Toimitus

Värikkäiden kukkien lähettäminen rakkailleni on yksi suosikkitapoistani juhlistaa erityisiä tilaisuuksia. Jotta ele olisi vieläkin merkityksellisempi, haluan ostaa kukkakimput pienyrityksiltä, jotka ovat naisten omistamia ja johtamia. Viime vuosina naiskukkakauppiaat ja -yrittäjät, kuten Christina Stembel Farmgirl Flowersista ja Talia Boone Postal Petalsista, ovat olleet kukka-alan edelläkävijöitä tarjoamalla amerikkalaisittain kasvatettuja kukkakimppuja ympäri maata ja tekemällä sen tyylillä. Seuraavat kukkatilat palvelevat asiakkaitaan tarjoamalla kaikkea tyylikkäistä säkkikankaan pakkauksista yksityisiin kukkatyöpajoihin. Lisäksi ne tarjoavat kätevän toimituksen kauniita kukkiaan ovelle koko maassa.

5 Naisten omistamat kukkatilat upea, tuore kukkakimppu ToimitusKohteliaisuus Farmgirl Flowersilta Farmgirl Flowers

Christina Stembelin vuonna 2010 100 neliöjalan keittiöstä aloittama Farmgirl Flowers on muuttunut ilmiöksi, joka hankkii kukkia 20 kotimaiselta maatilalta tarjotakseen käsin käärittyjä kimppuja ja maljakkoasetelmia. Vaihtoehdot tuntuvat loputtomilta, sillä voit valita mitä tahansa kuuden varren cymbidium-kimpusta täyteen ja kauniiseen keväiseen maljakkoasetelmaan.

Harmony Harvest Farm (Harmony Harvest Farm)

Virginian Shenandoah Valleyssa sijaitsevaa Harmony Harvest Farmia pyörittävät matriarkka Chris Auville ja hänen kaksi tytärtään, Stephanie Auville ja Jessica Hall. He tarjoavat kukkatilauspalvelua, huippusesongin irtotavarana myytäviä kukkia, interaktiivista pakettia nimeltä Happy Box, amerikkalaisittain kasvatettua kukkakimppua ja paljon muuta verkkosivustollaan. Jos haluat ostaa irtotavarana kukkia, voit valita lajikkeen ja väripaletin perusteella.

Bluma Flower Farm

Joanna Polly Silber Letz on Berkeleyssä, Kaliforniassa sijaitsevan Bluma Flower Farmin perustaja, omistaja ja ylläpitäjä. He toimittavat maljakkoasetelmia, käsin sidottuja kimppuja ja kuivakukkia ympäri maata. Heidän upeisiin valikoimiinsa kuuluu silmäänpistävä ranunculus- ja narsissiasetelma kevääksi sekä daalia- ja päivänkakkarajärjestely kesäksi. Heidän sivustollaan on valmiina näytetyylejä heidän tarjonnastaan joka vuodenaikaan.

Bonny Doon Garden Company (Bonny Doon Garden Company)

Teresa Sabankaya ja Dawn Mayer muodostavat Santa Cruzissa, Kaliforniassa sijaitsevan Bonny Doon Garden Company -tiimin. Jos etsit kukkaväriä kotiisi tai annettavaksi läheisellesi, tutustu Bonny Doonin Designer Choice -maljakkoasetelmiin, jotka voidaan toimittaa valtakunnallisesti. Yritys tarjoaa myös räätälöityjä häätilauksia.

Postal Petals

Perustaja ja toimitusjohtaja Talia Boone perusti Postal Petalsin työskenneltyään urheilun, viihteen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa 15 vuotta. Boone ja muu Postal Petals -tiimi työskentelevät 20 eri kotimaisen maatilan kanssa tuodakseen laatikoittain tuoreita leikkokukkia suoraan kotiovellesi. He tarjoavat myös työpajoja kaikille, jotka haluavat terävöittää kukkien järjestämistaitojaan.