4 Helppoa tapaa merkitä puutarhan ääriviivat uutta kukkapenkkiä varten

Kaikki puutarhat eivät ole täydellisiä, mutta näiden puutarhapiirustustekniikoiden avulla pääset melko lähelle. Aloita hahmottelemalla puutarhasi suunnitelma. Sisällytä luonnokseen kaikki puut, pensaat, terassit, aidat tai polut, jotka voivat häiritä ehdotettua puutarhaistutusta. Tämän luonnoksen ei tarvitse olla muodollinen; se on vain jotain, jonka pohjalta voit työskennellä, kun olet ulkona ja valmis aloittamaan valmistelut.

Jos haluat luoda muodollisemman näköisen sängyn, jossa on 90 asteen kulmia, käytä puutarhapiirustuksen hahmottamiseen romupuuta. Aseta kaksi puupalaa puutarhapenkkisi jokaiseen kulmaan, aseta puut kohtisuoraan toisiaan vasten ja merkitse siitä eteenpäin. Kaarevat puutarhapenkit ovat luonnollisemman näköisiä. Kun suunnittelet, älä liioittele sängyn kokoa; voit aina lisätä myöhemmin, jos haluat sängystäsi suuremman.

Kun olet käyttänyt jotakin seuraavista tekniikoista puutarhapenkkisi hahmottamiseen, älä aloita kaivamista heti. Tutki sen sijaan ääriviivoja useista eri kulmista ja näkökulmista varmistaaksesi, että olet tyytyväinen niiden ulkonäköön, ennen kuin otat lapion esiin.

4 Helppoa tapaa merkitä puutarhan ääriviivat uutta kukkapenkkiä varten

Dean Schoeppner

Seipään ja narun menetelmä

Istuta seipäät maahan haluamallasi tavalla, jotta saat tarkan puutarhan ääriviivat. Käytä mittanauhaa, jos teet puutarhapenkistäsi tietyn kokoisen. Kiedo narua tiukasti seipäiden ympärille. Voit käyttää seipäiden sijasta telttaneuloja, jos sinulla on niitä käsillä. Tämä menetelmä toimii hyvin myös puutarhapenkin kohoavien osien, kuten rinteen, kartoittamiseen.

Pyöreän puutarhapenkin luominen:

Aseta seiväs siihen kohtaan, jossa haluat puutarha-alustan keskipisteen olevan.Kiinnitä narua seipään ja mittaa useista kohdista ulospäin ja istuta seiväs jokaiseen kohtaan.Varmista, että jokainen ulkopuolinen seiväs on yhtä suuri kuin keskimmäinen seiväs. 4 Helppoa tapaa merkitä puutarhan ääriviivat uutta kukkapenkkiä varten

Kritsada Panichgul

Puutarhaletku esiin!

Tämä on ehkä kätevin tapa hahmotella puutarhapenkki – ei tarvitse juosta rautakauppaan tarvikkeita hakemaan. Ota vain puutarhaletkusi mukaan ja hahmottele sillä ihanteellinen puutarha-alustasi nurmikollesi. Tämä menetelmä on hyödyllinen, jos luot kukkapenkkiin kaaria ja kaaria. Jos sadetta ei tule, letkun jäljet jäävät nurmikkoon, joten voit helposti poistaa letkun ja aloittaa kaivamisen jälkien ympäriltä.

Dean Schoeppner

Maalaa nurmikkosi

Toinen tekniikka tulevan puutarhapenkkisi hahmottamiseen on käyttää spraymaalia. Suihkuta yksinkertaisesti nurmikolle haluamasi sängyn muoto käyttäen apuna mittanauhaa tai narua. Kun nurmikkoa leikataan säännöllisesti, maali katoaa lopulta, mutta monet koti- ja puutarhamyymälät tarjoavat nurmikkoystävällistä, vesipohjaista maalia, jonka sade huuhtoo pois.

Toimittajan vinkki: Pidä maali kaukana kovista elementeistä, kuten poluista tai ajoteistä.

4 Helppoa tapaa merkitä puutarhan ääriviivat uutta kukkapenkkiä varten

William N. Hopkins

Puuteri

Käytä narua tai letkua puutarhan pohjapiirroksen muodostamiseen. Ripottele päälle hiekkaa tai jauhoja layout-linjan luomiseksi ja poista sitten naru tai letku. Tässä menetelmässä on se hyvä puoli, että jos et ole tyytyväinen ääriviivaan, voit yksinkertaisesti pestä hiekan tai jauhot pois vedellä. Kun olet tyytyväinen puutarhan ääriviivaan, kaiva jauhemaista kuviota pitkin ja rakenna sänkysi.