3M hiontatarvikkeet

Cubitron hiomamineraali löytyy useista 3M hiomatuotteista. Joten oli kyseessä sitten vaativa puun tai metallin hionta, niin 3M:n valikoimasta löytyy. M Trizact hiomalaikat maalipintojen viimeistelyhiontaan. M Hookit Red hiomalaikka 150mm.

Laadukkaat 3M hiomanauhat ja hiomatuotteet meidän kauttamme.

Tutustu maailman kilpailukykyisimpiin nahka

M 150 mm TARRALAIKKA HOOKIT 255P 15 REIKÄINEN.

Led työvalo 15w magneetilla (johto 3 m)

3M hiontatarvikkeet

Hiomatuotteet Lohjan Kumi ja Matto Oy:n verkkokaupasta. Viimeistelyarkki, punainen, 3M, koko 158 x 224 mm. Siivous- ja puhdistusalan verkkokauppa. Siivousaineet, siivousvälineet, painepesurit, höyrypesurit jne.

Tuoteryhmä: 3M Laikat – 3M erikoislaikat.

Kynäruisku yläsäiliöllä yama

3M hiontatarvikkeet

Autokalvot, Kiinteistökalvot, Myynti asennusliikkeille. Suojainpro on tukkuliike, joka on erikoistunut ammattiasuihin, työjalkineisiin, henkilösuojaimiin, ensiaputuotteisiin sekä teollisuus- ja rakennustyökaluihin.

Suojalasit bosch 2607990041 kirkas

3M hiontatarvikkeet

Tutustu kattavaan Hiomakoneet ja tarvikkeet -valikoimaamme. Hiontatarvikkeet Hiomatarvikkeet Hinnat sitoumuksetta, alv 0% HAKEMISTO. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti! Flexipads hiomatuki, 30 mm medium. Nykypäivän 3M on maailmankuulu monikansallinen yritys, jolla on monipuoliset tuotteet, ja hiontatarvikkeita päivitetään jatkuvasti. Lisävalojen kytkentäjohtosarja. Johtosarja kahdella Deutch-liittimellä 3m. Yhdistämään kaksi lisäkaukovaloa päällekkäin.

CLEN – painepesurit, imurit ja pumput. Akkukaapeli 70mm2 Neopreeni kuorella valmistettu monisäikeinen akkukaapeli erilaisiin vene ja liikkuvan kaluston asennuksiin. Tavarantoimittajien edustajat olivat usein matkassa myyntitukena, muun muassa Alftanin, Elektro-Dieselin, Tekno-Sprayn ja Suomen 3M:n edustaja. KORELA-BOATS OY – veneiden huolto- ja korjauspalvelut sekä talvisäilytys.

Telakkamme sijaitsee Kotkassa ja toimialueemme yltää Virolahdelta Pyhtäälle.

Viimeistelylaikka keskikarkea

3M hiontatarvikkeet

Kestävät kotimaiset hiomanauhat metalliteollisuuden tarpeisiin. Valtakunnallista palvelua vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta suojaimet.

Akkukaapeli monisäikeinen 70mm2 punainen

3M hiontatarvikkeet

Turn up your profit potential when your shop utilizes the best performing finishing discs on the market – the new line of. AIALATT(poolitatud) Ø85MM 3M SQ. Meiltä löytyy melkein mitä vaan! Liity kanta-asiakkaaksi ja saat tuntuvia etuja. Hyvillä kiillotustarvikkeilla on helppoa saada auto tai vene kiiltämään kuin uusi.

Valikoimastamme löydät laadukkaat kiillotuskoneet, kiillotussarjat sekä muut. M viimeistely- ja puhdistuslaikat suorahiomakoneille. M DB-WL viimeistelylaikat: Yhteensidottu Scotch-Brite viimeistelylaikka, jossa piikarbidi hioma-aine. Antaa tasaisen ja hyvän tuloksen koko tuotteen käyttöiän. Valitse suosikkimyymäläsi: Verkkokauppa, Hämeenlinna, Hyvinkää. Apsauginiai akiniai 3M SecureFit.

Kasutatakse kohtades kus on kerged. Osta työkalut netistä, Suomen laajimmasta tuotevalikoimasta!