3D lumihiutale ohje

Learn How to Make a 3D Paper Snowflake and Liven Up Your Home. Kokosin tähän luukkuun ohjeet jopa neljän erilaisen 3d – lumihiutaleen tekoon, joten on aika monipuolinen pläjäys – mikä näistä on teidän. Tästä lumihiutaleesta alkaa tulla jo traditio meillä. Nämä kolmiulotteiset lumitähdet sopivat hyvin koristeeksi.

Aloittelijallekin nämä ikkunan lumihiutaleet ovat helppoja tehdä, kun seuraat näitä ohjeita. Taittele valkoinen paperi alla olevan ohjeen mukaan ja leikkaa.

Suomalaistutkijat kehittivät lumihiutaleen sulamista kuvaavan 3d

Jos teet lumihiutaleen A4 kokoisesta paperista sitä yhtään pienentämättä, siitä tulee. Mutta itse ohje näihin 3D lumihiutaleisiin löytyy täältä Hääräämön blogista, jossa on myös ohje video. Nämä on tosi helppo ja nopea tehdä. Helppo, mutta hieno kolmiulotteinen lumihiutale vaikka ikkunaan roikkumaan.

Nasa on esitellyt suomalaisen tutkijan Jussi Leinosen kehittämän 3D -mallin, jolla voidaan kuvata yksittäisten lumihiutaleiden sulamista. DIY – Paperiset 3d – lumihiutaleet. Vaikka aidot lumihiutaleet ovatkin kuusikulmaisia tai -sivuisia, on kahdessa ohjeessa lopputuloksena kahdeksansivuinen hiutale. Pro-tip: Jos perinteiset lumihiutaleet eivät haasta sinua tarpeeksi, suosittelen tutustumaan 3D – lumihiutaleisiin.

Askartelukuvio joulu iso n

Pakkauksessa on 24kpl lumihiutaleita kolmessa eri koossa. Kolmiulotteinen lumitähti – 3D Snowflake tutorial More. Kaunis paperinen 3D lumihiutale, jonka halkaisija 37cm. Videolla nähdään sulava lumihiutale, joka koostuu useista yksittäisistä jääkiteistä, jotka tarttuivat toisiinsa törmättyään ilmakehässä. Lumihiutaleet voi kiinnittää päällekkäin. Tekstitiedosto sisältää ohjeet lumihiutaleiden kokoamiseksi sekä muotoilemiseksi.

Stanssaa 3 erikokoista lumihiutaletta kuultopaperista. Koristele lopuksi 3D hopeakimallekohovärillä lumihiutaleen kärjet. Psst, voit myös tulostaa ohjeet. Osta Askartelukuvio Joulu iso n. Tee kolmiulotteisia lumihiutaleita laittamalla eri kokoisia päällekkäin.

Paketti tarjous: 3 kpl 3D arkkia A4. Laadukas kuva-aihe yhteensä 6 korttiin. D -askartelukuvioilla saat näyttävän yksityiskohdan kortteihin tai vaikka paketointiin. Kolmiuloitteisuutta voit korostaa käyttämällä 3D -tarrapaloja askarteluku. This Pin was discovered by Madison Davis.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Love beyond words: diy: 3d

3D lumihiutale ohje

Palloa kääntämällä lumihiutaleet leijailevat alhaalta ylös ja laske. KORISTEOKSA LEHTI 3D 70cm Lehtiset kolmiulotteiset sisustusoksat kultaisena ja. Osta Roikkuvat lumihiutaleet, 3D on Temashop. Tuotteen Valikoima – 110% hintatakuu – Mukavaa shoppailua! Pakkaus sisältää 24 kpl erilaisia askartelukuvioita. Sopii korttiaskarteluun, skräppäilyyn ja koristeluun. Nasan videolla käy ilmi, että lumihiutaleiden sulaminen alkaa. Suomenkielisen videon paperin kuitusuunnasta ja nuuttaamisesta paperiaskartelijoille tarjoaa.

Voit tehdä nämä kauniit 3D – lumihiutaleet ja yllätä ystäväsi jouluksi, katso alla. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot ja tarkasta mökin saatavuus.