35 Vuotis syntymäpäivä

Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt? Oikea kirjoitusasu on kyllä yksivuotissyntymäpäivä tai 1- vuotissyntymäpäivä jos se numero on pakko liittyyä, mieluiten. Alkuperäinen kirjoittaja 35 vuotias äiti:. Syntymäpäiväonnittelut ja -runot.

Nyt tahdomme onnitella sankaria tätä, joka ei ystäviään pulaan jätä.

Mieleenpainuvat aikuisen synttärit!

SYNTYMÄPÄIVÄ – syntymäpäiväonnittelut, syntymäpäiväkortit, syntymäpäivätervehdys, onnittelut. Taas vuosi vierähti ja mittari eteenpäin kierähti. Liian runolliseksi en rupea, kerron vain että olet upea. Vierailija: "kutsua ystäviä kylään. Kun nyt kuitenkin jonkun lahjan tuovat.

Iloitse ja nauti tulit hyvään ikään.

Sauli niinistö kiisti ylen haastattelussa haluavansa sekaantua

35 Vuotis syntymäpäivä

Kyllä täysiä kymppejä kunnolla juhlia pitää! Jostain syystä 35 – vuotissyntymäpäivä tuntuu hieman merkittävämmältä rajapyykiltä elämässä kuin aiemmat merkkipäivät. Meillä vietettiin 2- v synttäreitä jo kaksi viikkoa sitten, vaikka oikeasti syntymäpäivä oli tällä viikolla. Tuo juhlapäivä päätettiin jo kesällä, kun. Minulle sellainen olisi mieluisin lahja. Kirjoitetaanko 8- vuotissynttärit vai 8- vuotis.

Olipa erikoiset 1- vuotisjuhlat. Eniten rahaa kului tarjoiluihin, mutta niistä syntymäpäiväsankari ei halunnut tinkiä. Hänen mielestään hyvä ruoka ja ohjelma loivat juhlan. Nyt sitten olen järkkäämässä toisenlaista iltaa, vieraita kutsun n 35.

Koitin aikanaan luistaa 40 v juhlista ja lähdin ulkomaille mutta 15. Korallihäät – 35 vuotis hääpäivä. No mä olin suljetulla osastolla kun täytin 18- v eli en pääsyt baariin kahvit. Muistaakseni oikeena päivänä menin sillosen avomieheni, siskoni ja sen.

Ilmatäytteinen folionumero – pinkki 1, 35 cm.

Ajanilmaukset: ikä ja syntymäpäivät numeroin

Ilmalla täytettävä folionumeropallo, jonka. Johanna Holmin 80- vuotis syntymäpäivillä 06. Onnittelijoita 35 vuotis juhlassamme 11. Tiinan läksiäisiä Nuorisotalolla koko päiväkodin voimin. Pörssi ry:n 50- vuotissyntymäpäivä. Tervetuloa juhlistamaan Pörssin virallisia syntymäpäiviä 8. Teinityttö joutui viettämään edellisen syntymäpäivänsä yksin, mikä sai tytön. Halleen 18- vuotissyntymäpäivä sai ikävän käänteen lähemmäs. Ei ole parempaa tapaa muistaa syntymäpäiväsankaria kuin antaa lahjaksi unohtumaton elämys!

Hauskaa oli ja hauska vaan jatkuu vaikka ikää jo 35! Kuka huutaa leikki sopii hyvin juuri syntymäpäiville. Niinistön syntymäpäivähaastattelu liikkui tutuilla urilla, eikä presidentti tarjoillut kommenteillaan yllätyksiä. Presidentti antaa 70- vuotishaastattelun Yle Radio 1:lle. YLE:n uutiset juhlii 50- vuotista olemassaoloaan viikon kuluttua.

Uutisten syntymäpäivä osuu samoihin aikoihin, kun meille kotiin tuli televisio.