3 Syytä vaihtaa metallihyllyt

3 Syytä vaihtaa metallihyllyt

Sekä kodinomistajat että vuokralaiset asentavat rautalankahyllyjä säilytystä ja järjestämistä varten, mutta ovat nopeasti tyytymättömiä. Ensimmäiset ongelmat, jotka he huomaavat? Lankahyllyt eivät yleensä ole kovin houkuttelevia. Toiseksi niitä on vaikea puhdistaa. Toinen turhauttava seikka: Koska lankahyllyt on asennettava suoraan seinätolppiin, niitä ei voi sijoittaa sinne, missä ne sopivat parhaiten tarpeisiin, tilaan tai tyyliin. Lisäksi asennusprosessi on usein hankala ja aikaa vievä, koska mitattavia ja leikattavia osia ja kappaleita on yleensä paljon. Kun olet vihdoin saanut hyllyt paikoilleen, käy lopulta ilmi, että ne eivät kestä paljonkaan painoa – ongelma, jos säilytät muutamaa taiteltua villapaitaa painavampia tavaroita!

Onneksi huonommille lankahyllyille on olemassa vaihtoehto, joka pystytetään minuuteissa lähes minne tahansa ja jota voidaan laajentaa tarpeidesi mukaan, kun ne muuttuvat ajan myötä. Tässä on EZ Shelf -järjestelmä. Sen avulla voit järjestää kaiken vaatekaapeista ja liinavaatekaapeista keittiön ruokakomeroon ja autotallin työpajalle. EZ Shelf on valmistettu lujatekoisesta teräsputkesta hauraan langan sijasta, ja sillä on elinikäinen takuu ja "Made in USA" -sertifikaatti. Vain harvat vaihtoehdot voivat sanoa samaa. Mutta jos haluat lisätietoja muista tavoista, joilla EZ Shelf erottuu markkinoilla, lue lisää.

Valitse modulaarinen muunneltavuus. EZ Shelfin laajennettavissa hyllyissä EI ole leikkaamista, ja voit jättää nastojen etsimisen väliin. Ratkaisu asennetaan muutamassa minuutissa vain muutamalla tavallisella kotitaloustyökalulla. Voit myös joustavasti asentaa EZ Shelf -hyllyn mihin tahansa seinään (jopa sellaiseen, jossa ei ole sivuseiniä) missä tahansa kodin osassa. Laajennettavan, modulaarisen rakenteen ansiosta voit mukauttaa EZ Shelfin vastaamaan juuri nykyisiä tarpeitasi – mutta jos tarpeesi muuttuvat tulevaisuudessa, järjestelmä mukautuu helposti. Aloita suositusta, monikäyttöisestä 40″ – 73″ laajennettavasta kaappihyllystä ja -tangosta tai räätälöi tietty, vaatehuone, autotalli, pesuhuone tai toimisto erityisesti kyseiseen tarkoitukseen suunnitellulla hyllyjärjestelmällä. Järjestäminen ei ole koskaan ollut näin mukautuvaa ja kätevää.

Luota teräksen lujuuteen. Maailman monipuolisimmasta hyllyjärjestelmästä ei ole mitään hyötyä, jos se ei kestä suurta painoa. Tyypillisesti lankahyllyjen maksimipaino on noin 80 kiloa. Teräksestä valmistettu, sitkeä ja luotettava EZ-hylly kestää kuitenkin jopa 200 kiloa (ilman kiinnitystä 1/2 tuuman kipsilevyyn), ja EZ-hyllyjen raskaat autotallihyllyt kestävät jopa enemmän – peräti 250 kiloa. Kun EZ-hylly on kiinnitetty pultteihin, se kestää 300 kiloa 6′ pituudelta. Säilytitpä tavaroita sitten hyllyn päällä tai ripustit esineitä alas putkitangoista, voit olla varma, että EZ Shelf kestää kaiken painon ja irtotavaran polkupyöristä ja kirjoista maalipurkkeihin ja kotikuntosalilaitteisiin, kuten käsipainoihin.

Siivoa yhdellä pyyhkäisyllä. Lankahyllyt ovat tunnetusti vaikeita puhdistaa, sillä ne vetävät pölyä ja likaa puoleensa kuin magneetti. Sitä on vielä vaikeampi huoltaa, jos sinne on valunut pyykinpesuainetta, moottoriöljyä tai jotain muuta vastaavaa tahmeaa tai rasvaista. Lisäksi: Lankahyllyillä on taipumus ruostua, ja kun näin tapahtuu, on olemassa vaara, että kaikki hyllylle asettamasi tavarat vahingoittuvat, olipa kyse sitten kashmirpuserosta tai perheen perintökalleudesta. Sitä vastoin EZ Shelf puhdistuu pelkällä rätin pyyhkimisellä, ja koska kaappijärjestelmä on valmistettu teräksestä, se kestää ruostetta (ja myös hometta ja hometta).

Tyylikkäästi muotoiltu ja saatavana valkoisena tai hopeisena, EZ Shelf tuo tyyliä tilaan. Joten, olitpa sitten valmis siirtämään langan eläkkeelle tai etsit vain uutta säilytysjärjestelyä, on tullut aika EZ Shelfille – tukevalle hyllyjärjestelmälle, joka asennetaan minne tahansa, johon mahtuu kaikki ja joka näyttää samalla hyvältä!

Tämän postauksen on tuonut sinulle EZ Shelf. Sen faktat ja mielipiteet ovat BobVila.comin omia.