22 Katettua ulkokeittiöideaa ruoanlaittoon ja ruokailuun ulkona kotona

22 Katettua ulkokeittiöideaa ruoanlaittoon ja ruokailuun ulkona kotona

Katetun ulkokeittiön avulla voit hyödyntää hyvää säätä valmistamalla ruokaa ja syömällä ulkona. Parhaat katetut ulkokeittiömallit ovat sekä toimivia että houkuttelevia, ja niissä on tilava pohjaratkaisu, laadukkaat ulkolaitteet ja runsaasti esteettistä vetovoimaa.

Jos olet valmis aloittamaan ulkokeittiön suunnittelun, nämä katetut ulkokeittiöideat voivat antaa sinulle tarvittavaa inspiraatiota, jonka avulla voit muuttaa takapihasi omaksi henkilökohtaiseksi ulkokeitaaksesi.

1. Patio ja pergola

Muunna terassialueesi tilavaksi ulkokeittiöksi lisäämällä grilli, mukavat istuimet ja pergola, joka on yhdistetty muutamiin köynnösköynnöksillä, jotka auttavat tarjoamaan viilentävää varjoa ja suojaa säältä.

Jos aiot rakentaa kaiken itse, älä unohda yhtä tärkeimmistä ulkokeittiön rakentamiseen liittyvistä vinkeistä: Varmista, että perustus on tasainen, ennen kuin lisäät pihakiviä tai sijoitat tilaan grillejä, kaappeja tai laitteita.

2. Uima-altaan vieressä sijaitseva turvapaikka

Nosta ulkokeittiö ja viihde seuraavalle tasolle ulkokeittiöllä ja uima-allasmajalla, jossa on sisäänrakennettu takka. Jos katetun ulkokeittiön suunnitelmissasi on graniittisia työtasoja, sisäänrakennettu grilli, jääkaappi, vetolaatikoita, kaappeja ja baari, tämän Texas Custom Patiosin esimerkin pitäisi tarjota runsaasti inspiraatiota. Vapaasti seisovan rakenteen puu- ja kivipylväät, harjakatto, holvikatto ja kaksipuolinen takka tuovat tilaan ripauksen ylellisyyttä.

3. Grillauksen päämaja

Tarvitsetko yksinkertaisia ulkokeittiöideoita? Backyard Discover Saxony XL Grill Gazebo voi olla juuri se, mitä tarvitset mille tahansa ei-hiiligrillille. Se on suunniteltu korroosionkestävällä teräskatolla, joten voit grillata ulkona lähes kaikissa sääolosuhteissa. Lisäksi teräskatto auttaa vähentämään lämmön siirtymistä jopa 20 astetta, mikä tekee ulkona grillaamisesta mukavampaa ja nautinnollisempaa.

Huvimaja on riittävän tilava, jotta siihen mahtuu kaksi grilliä, paistinpannua tai savustinta, ja siinä on kaksi sisäänrakennettua työtasoa ruoan valmistusta ja tarjoilua varten sekä 10 tarvikekoukkua, jotta kaikki suosikkigrillityökalusi ovat käden ulottuvilla.

4. Siisti ja moderni

Jos etsit modernia katettua ulkokeittiömallia, pysy puhtaissa linjoissa ja neutraaleissa väreissä. Tämä suunnitteluidea tarjoaa reilun kokoisen saaren, jossa on runsaasti tilaa ruoanvalmistukseen, suuren tiskialtaan ja kaasulieden. Oikeilla ulkovalaistuksella ja maaliväreillä se voi olla ihanteellinen lisä moderniin kotiin.

5. Ruoanlaitto ja viihde

Luo ihanteellinen paikka ulkokeittiölle ja viihdyttämiselle toiminnallisella ja kutsuvalla kokoonpanolla, kuten tällä ulkokeittiön suunnittelulla. Cal Flame Outdoor Kitchen 4-polttimella varustettu grilli-grillisaari tarjoaa valmistelutilaa, ulkokylmäkaapin ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun grillin, jolla voit valmistaa hampurilaisia, hot dogeja, kebabeja ja kaikkia muita suosikkireseptejäsi.

Lisää saarekkeen takapuolelle kolme ulkotilojen baarijakkaraa, jotta vieraat voivat nauttia ateriansa tuoreena grillistä. Voit parantaa tilaa entisestään pizzauunilla, pesualtaalla tai muilla ulkokeittämiseen tarvittavilla tarvikkeilla.

6. Ulkona vetäytyminen

Jos sinulla on runsaasti tilaa takapihalla, harkitse ulkokeittiön luomista Trex-ulkokeittiöllä, jollainen tämä on. Ulkona on tilaa suurelle grillille, savustimelle, tiskialtaalle, jääkaapille tai muille ulkotiloissa käytettäville laitteille, joten saatat huomata, että ulkokeittiösi on yhtä toimiva kuin sisäkeittiösi. Lisäksi Trex-ulkokeittiö on suunniteltu kestäväksi, pitkäikäiseksi ja vaatii vain vähän huoltoa.

7. Grillaaminen ja chillaaminen

Tee takapihastasi henkilökohtainen turvapaikka tällaisella katetulla ulkokeittiöllä. Tyylikkäiden mutta rustiikkisten kivipilarien ansiosta ulkokeittiösi voi toimia takapihan statement-kappaleena. Katetussa tilassa on runsaasti tilaa grillata ja viihdyttää samalla, kun vieraasi rentoutuvat varjossa.

8. Avoin ja tilava

Eri tekstuurien sekoittaminen on ulkokeittiön suunnitteluidea, jonka haluat ehkä varastaa tästä esimerkistä. Puu, ruostumaton teräs, kivi, paju ja kangasmateriaalit toimivat yhdessä luoden tyylikkään luonnollisen tunnelman. Erilaiset neutraaliväriset tekstuurit eivät näytä sattumanvaraisilta, vaan tarjoavat tilaan ainutlaatuisen, rauhallisen ja kutsuvan tunnelman.

9. Tyylikäs ulkokeittiö

Oikeilla materiaaleilla voit luoda todella ylellisen ja hienostuneen ulkokeittiön, ja tässä Brown Jordan Outdoor Kitchensin suunnittelemassa keittiössä on suuri baaritiski, jossa on neljä istumapaikkaa. Kivitasot, valkoiset kaapit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet ja tyylikkäät puupylväät tekevät tästä keittiöstä vieraidesi uuden suosikkihuoneen.

10. Katettu grilli huvimaja

Lisää ulkokeittiöön tämä Hampton Bay Hard Top Grill Gazebo, jotta grillimestari viihtyy mukavasti takapihan juhla-ateriaa valmistellessaan. Sisätilojen säilytyshyllyjen ja työtasojen avulla voit pitää kaikki grillityökalut, mausteet ja tavarat valmiina ja ulottuvillasi. Huvimajan avoimet sivut mahdollistavat myös sen, että työtasot toimivat tarjoilupöytinä juomille tai ruoalle.

11. Ruokailu näköalalla

Katetun keittiön lisääminen ei tarkoita sitä, että sinun täytyy estää näkymä ulkoilmaan. Harkitse lasikaton lisäämistä ulkokeittiön päälle, jotta voit edelleen nauttia yläpuolella olevasta vehreydestä, sinisestä taivaasta ja tähtiöistä samalla, kun kokkaat ja syöt.

12. Katettu terassikeittiö

Jos etsit tapaa keksiä terassisi uudelleen, harkitse sen muuttamista katetuksi ulkokeittiöksi. Suuremmilla terasseilla ja kansilla on usein runsaasti tilaa lisätä keittiöosa, jossa on grilli, laskurit ja kaapit, ja samalla on vielä tarpeeksi tilaa lisätä ulkoruokapöytä ja jopa mukavat istuimet ystäville ja perheelle. Lisää upotettavia valaisimia ja kattotuulettimia, jotta tila olisi toimivampi pimeän jälkeen ja jotta ilmavirtauksen riittävyys varmistaisi maksimaalisen viihtyvyyden.

13. Puusta ja teräksestä valmistettu huvimaja-keittiö

Asenna tämä Outsunnyn puukehyksinen huvimaja, jossa on teräksinen kovakattoinen katto, terassisi päälle, ja olet hyvällä tiellä ulkokeittiön askarteluun. Kun huvimaja on pystytetty, lisää grilli, jossa on esivalmistelutilaa, ja muut tarvittavat ulkolaitteet. Harkitse patio-ruokailusarjan lisäämistä tai korkean kivitason baarialueen rakentamista istuimilla. Asenna joitakin valoja tai ripusta terassivaloja tunnelman viimeistelemiseksi ja valmistaudu sitten seuraavaan ulkoilmakokoukseen.

14. Katettu keittiö ja baari

Toimivan ulkokeittiön tekemiseen ei tarvita valtavaa tilaa. Lisäämällä pieni baarialue ruoan valmistelua ja aterioiden tarjoilua varten luotettavan grillisi rinnalle voi olla valtava vaikutus sekä kannen tai terassin esteettisyyteen että toimivuuteen. Lisää upotettu valaistus illanviettoa varten ja kattotuulettimet, jotta ilma kiertää kuumana päivänä.

15. Kivi ja teräs

Tee katetulla ulkokeittiölläsi vaikutus yhdistämällä ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli ja muut laitteet rustiikkiseen kiveen. Lisää puinen pergola, joka vetää tilaa entisestään yhteen ja tarjoaa varjoa ja helpotusta kuumuudelta. Tuulettimen asentaminen tai köynnösruusujen tai murattipuun kasvattaminen suojaa paremmin voi auttaa pitämään keittiön vielä viileämpänä ja mukavampana kokille.

16. Keittiö, jossa on markiisi

Markiisin asentaminen on toinen uudenlainen tapa luoda katettu ulkokeittiö. Valitse markiisi, joka on tarpeeksi suuri tarjoamaan runsaasti varjoa ja suojaamaan grilliä, esivalmistelualuetta ja ulkotilojen istuimia. Harkitse sisäänvedettävän markiisin käyttöä, jos haluat paistatella auringossa kauniina päivinä, jolloin ei ole liian kuuma.

17. Maalaismainen retriitti

Jos rakastat retkeilyä, luo tuo ulkoilmafiilis uudelleen kotiin tekemällä puusta, kivestä ja tiilestä valmistettu ulkokeittiö. Rakenna muutama pieni katos grillin, ulkopizzauunin ja piknikpöydän suojaksi, ja voit nauttia omasta maalaismaisemasta takapihallasi.

18. Säätynyt teak-kaapit

Mukauta katetun ulkokeittiösi ulkoasua tämän Isola-ulkokeittiön modulaaristen kaappien avulla. Jokainen kaappi on valmistettu upeasta ja kestävästä teak-puusta, ja siinä on säänkestävä pajuovien etuosa. Lisää grilli, jääkaappi, pesuallas ja kodinkoneet viimeistelläksesi unelmiesi ulkotilan. Jos sijoitat kaiken suojaan tai pergolan alle, voit kokata ja viihdyttää lähes millä tahansa säällä.

19. Ruokailu ja grillaus korkealla

Jos etsit takapihan katettuihin ulkokeittiöihin liittyviä ideoita, jotka on helppo toistaa omassa tilassasi, kokeile käyttää puista pergolaa keittiön suojana. Käytä kiviä ja betonia luodaksesi tukevan nurkan sisäänrakennetulle grillille ja lisää sitten säilytyskaappeja ja korkean pöydän ruokailua ja rentoutumista varten.

20. Nykyaikainen vetovoima

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden ja neutraalien värien ansiosta tämä katettu takapihan keittiö täydentää hienosti nykyaikaista ulkoilmatilaa. Se tarjoaa suuren sisäänrakennetun grilliaseman, jossa on runsaasti laskutilaa ruoanvalmistukseen tai ruokailuun. Sisäänrakennetuilla kaiuttimilla, upotetulla valaistuksella, kestävään komposiittikannattajaan rakennetuilla matalajännitteisillä askelmavaloilla ja yksityisyysseinällä, joka toimii täydellisenä TV:n kiinnityspaikkana, tämä ulkokeittiö on hyvin varusteltu kodin kokoontumisia varten.

21. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaapit

Näillä New Age -moduulikaapeilla ruostumattomasta teräksestä voit luoda katettuun ulkokeittiöön räätälöidyn ulkoasun murto-osalla hinnasta. Toinen kaappien etu on se, että ruostumattomasta teräksestä valmistettu materiaali on suunniteltu kestämään hyvin ympärivuotista ulkokäyttöä; sään- ja korroosionkestävissä kaapeissa on ravintolaluokan 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne, jossa on vahvistetut kaksiseinäiset ovet.

22. Tyylikäs ja tyylikäs

Päivitä ulko-oleskelualueesi tämän kaltaisella katetulla keittiöllä. Tilassa on suuri grilli, jossa on ilmanvaihtohuppu, kaksi pesuallasta, tiskipöytätilaa ja suuri saareke aterioiden valmistusta tai tarjoilua varten. Tyylikäs ruostumaton grilli ja pesualtaat yhdistettynä neutraaleihin työtasoihin ja marmoroituun takaseinään antavat tilalle hienostuneen modernin tunnelman.