2 Vuotias ei usko mitään

Se alkaa pelaamaan jostain 3- vuotiaasta eteenpäin. Ja kieltoja ei moni vielä usko. Yritä karsia kiellettävät asiat kotona minimiin. Siivoa koti niin, että lapsen. Miten paljon voi vaatia tottelemista 2 -4- vuotiaalta lapselta? Miksi rauhallinenkaan puhe ei mene perille lapselle? Vanhempien tuskaisin kysymys lienee: miksi lapseni ei tottele minua, Tai.

Neuvolan täti sanoi, ettei kaksivuotias voi enää käyttää vaippaa. Tyttö alkoi avaamaan kopin lukkoa juuri kun itse yritin pissata. Vessa oli vielä sellainen pisuaari-tyyppinen, jolla ei istuta. Nyt tarvitaan apua – 2,8 v ei tottele mitään. Vilkas lapsi, joka ei tottele mitään? Päiväkodista on oppinut tönimistä ja. Miten hankalista tilanteista selvitään ja mitä ei missään nimessä. Kaikki tietävät, että uhkauksilta menee teho, jos niitä.

D sei usko mitää tekee kaikki pahat ja ku kieltää se vaan. Tuo kolmevuotias, en jaksa kohta enää! Ylisuojeltu lapsi ei usko pärjäävänsä yksin. Lisäksi vielä usein uhmaa kehoitusta vastaan. Eli EN syö, EN laita kenkiä, EN mene vessaan. Ei tykkää mistään kovin hiljaisista leikeistä, eikä viihdy kauaa sylissä. Lapsen toiminta tulee korjata ja kertoa lapselle miksi niin ei saa tehdä. Joskus vanhemmista tuntuu, että lapsi ei ota kuuleviin korviinsa.

Temperamentti sanelee, millä nopeudella lapsi reagoi käsillä. Palkitse lasta tarralla aina, kun asia on sujunut hyvin. Lapset kiukuttelevat todennäköisemmin perheissä, joissa isä ei koe puolisonsa tukevan häntä. Näin väittää tuore brittitutkimus, josta uutisoi. Itsekin sitä saanut 90-luvulla eikä mitään traumoja ole jäänyt. Sohvalta nostan pois jos siinä pomppii.

Juoksee paikasta toiseen, ei tottele mitään, huutaa, ei malta istua paikallaan, saattaa yrittää lyödä tai purra, sotkee toisten lasten leikit, saattaa. Mitä tehdä, kun lapsi ei tottele mitään? Luettuasi tämän artikkelin, tiedät miten toimia, jotta lapsi pysähtyy, ryhtyy kuuntelemaan ja tottelee sinua. Puuttuu: 2 Hellström: Pedagogiikkaa ja koulupolitiikkaa: Apua! Tahto alkaa kehittyä noin 2 – vuotiaana. Minulla ei ole mitään velvoitetta totella häntä. Sasu taas ei esityksen jälkeen mistään muusta puhukaan kuin Toivosta.

Kertokaa joku, miten 1,5- tai 2 – vuotias lapsi edes osaa käyttää iPadia? En usko, että lyhyellä aikavälillä silmät rasittuu tietokoneesta saati kirjasta, mutta. Mitkään rangaistukset ei tunnu enää missään, käytössä on jäähy, lelujen takavarikko. Mulla on täällä 2 kk vauva ja 3.