14 Sisääntuloideaa, jotka kannattaa varastaa kotiisi

14 Sisääntuloideaa, jotka kannattaa varastaa kotiisi

Ensivaikutelma on pysyvin. Varmista, että kotisi tekee siitä ikimuistoisen suunnittelemalla eteinen, jossa on häikäisevä sisustus, toimivia kalusteita, rohkeita valaisimia ja älykkäitä säilytysratkaisuja. Inspiroidu 14 eteisideasta, joita kaltaisesi kodinomistajat ovat esittäneet.

1. MATTAPINTA

Tämä metsän inspiroima eteinen kutsuu luonnon sisälle ja jättää samalla huonon sään ovelle. Lajitellut juutti-, sisali- tai kangasmatot auttavat kuivattamaan ja tuulettamaan läpimärät kengät ja saappaat, kun taas pajukorit kätkevät käsineet ja huivit.

2. KORKEA TAIDE

Luovuus ja käytännöllisyys eivät sulje toisiaan pois – varsinkaan tässä epäsovinnaisessa ja tilaa säästävässä seinätaidegalleriassa. Ripusta hattuja tai muita henkilökohtaisia kokoelmia seinälle tappeilla, koukuilla tai jopa peukalonauloilla, niin saat taidokkaan säilytysratkaisun.

3. OHJAAVA VALO

Älä anna synkän eteisen saada kynnystäsi näyttämään pimeältä ja epäkutsuvalta. Piristä minimalistisella DIY-riippuvalaisimella. (Tutustu tähän opetusohjelmaan, niin opit tekemään oman.) Esileikattu puulista auttaa nopeuttamaan projektia, ja yksinkertainen sähköjohtotekniikka takaa, että eteisesi säteilee lämpöä ja charmia (ja valoa).

4. AINOA TARKOITUS

Saat kaksinkertaisen tehokkuuden rakentamalla kaksikäyttöisen penkin, joka tarjoaa sekä kenkien säilytystilan että mukavan kudotun juuttikangas- ja puuvilla-arkun pienessä tilassa. Tilava kenkäteline, joka koostuu penkin alle asennettavasta furring-listojen kerroksesta, voi kesyttää minkä tahansa eteisen kurittomat jalkineet. Katso lisätietoa opetusohjelmasta.

5. SÄILYTYSHOITO

Muunna vajaakäytössä oleva eteinen eloisaksi, monikäyttöiseksi kotitalouden keskukseksi lisäämällä siihen tilaa säästäviä aksentteja. Tässä penkki, jossa on lokeroita ja kudottuja koreja, sateenvarjoteline ja tikkaat, jotka on käytetty uudelleen hyllyksi, tuovat tunnelmaa hyvin järjestäytyneestä omituisuudesta.

6. LAAJENNETTU PERHE

Saat perheesi muistutukset ja organisointitavat vaivattomalle autopilotille tässä ohjeessa kuvatun kaltaisella ei voi olla huomaamatta check-in-asemalla. Koppikomerot jokapäiväisille tarvikkeille ja henkilökohtaiset, maalatut ilmoitustaulut keräävät kaikkien tavarat yhteen kätevään paikkaan ja auttavat pitämään kirjaa suunnitelmista ja aktiviteeteista.

7. POHDINNAN TÄYDELLISYYS

Vieraasi näkevät itsensä onnellisessa kodissasi, joka heijastuu strategisesti sisäänkäynnin yhteyteen sijoitetusta nahkasidotusta peilistä. Korosta valitsemaasi peiliä tilatehokkaalla demilune-konsolipöydällä, niin saat aikaan kaikin puolin uskomattoman muotoilun.

8. TIUKKA TITAANI

Jos eteisestäsi puuttuu säilytystilaa – ja sinua hermostuttaa pystyttää taivaalle nousevia, keikkuvia kaappeja – rakenna oma credenza IKEA-kaapista, joka on kääritty vaneriin ja asennettu matalalle seinälle. Vaikka tämä nokkela ratkaisu on riittävän laaja säilyttämään rakkaita muistoesineitä ja paljon välttämättömiä tavaroita, sen ohut profiili ja kelluva asennus pitävät sen visuaalisesti kevyenä pitkässä, kapeassa tilassa.

9. LIPASTO MENESTYKSEEN

Pidä eteisesi sähläämättömänä ahkeralla lipastolla, joka voi kätkeä postin, avaimet ja henkilökohtaiset tavarat huomaamattomasti suljettujen laatikoiden taakse. Sijoita lipasto sisäänkäynnin sivuun, jotta se on helposti käytettävissä estämättä jalankulkua.

10. KOPUTA PUUTA

Lämmitä kylmää eteistä puun kodikkaalla tunnelmalla pystyttämällä lankkuseinä budjettiystävällisestä vanerista, kuten tässä ohjeessa näytetään. Eri sävyillä värjätty puu, rivi käytännöllisiä koukkuja ja rohkeasti roikkuva kello antavat vieraillesi todella tietää, että he ovat saapuneet.

11. KEEP IT SIMPLE

Jos haluat todella tyylikkään ja hillityn säilytysratkaisun, asenna kuormalavapuusta tehty hylly, jota tuetaan ankarilla kannattimilla, kuten tässä ohjeessa. Kapeaan hyllyyn mahtuu koristeellisia asusteita ja must-have-esineitä, ja se jättää runsaasti lattiatilaa sateenvarjoille ja kengille estämättä kuitenkaan liikennevirtaa.

12. KOUKUSSA

Voit ottaa vieraiden takit, hatut ja laukut viivyttelemättä, jos sinulla on reilun kokoinen vaateteline aivan ulko-ovesi vieressä. Tämä maalaismainen säilytysratkaisu on tehty romupuusta ja varustettu runsaalla määrällä edullisesti ostettuja seinäkoukkuja. Ripusta suosikkilaatta telineen yläpuolelle tarjoamaan kaikille sisään astuville lämmin vastaanotto.

13. METALLIMETALLI

Älä odota, että toinen kenkä putoaa, ennen kuin asennat kekseliään, seinään kiinnitettävän kenkätelineen. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa oman tyylikkään ja toimivan telineen kupariputkesta ja lattian laipoista. Lisäetuna tämän metallisen ihmeen välistä ja alta on erittäin helppo puhdistaa.

14. IT’S A DATE

Perinteisistä kalentereista poiketen tämänkaltainen silmiinpistävä, räätälöity liitutaulukalenteri herättää huomiota. Ripusta kalenteri silmien korkeudelle varmistaaksesi, että olet valmiina kaikkeen, mikä sinua odottaa.