12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapaina

Korut vaativat erityistä säilytystä, jotta ne pysyvät turvallisina ja sotkeutumattomina. Koska korujen koko ja muoto vaihtelevat, erityyppiset korut on ehkä lajiteltava ja säilytettävä erikseen. Esimerkiksi pitkät kaulakorut järjestetään aivan eri tavalla kuin korvakorut. Mitä ikinä teetkin, älä koskaan heitä korujasi kasaan!

Ennen kuin aloitat korujen järjestämisen, tarkista, onko kokoelmassasi vaurioituneita tai käyttämättömiä koruja, ja hävitä, korjaa tai lahjoita käyttämättömät korut. Tämä on myös hyvä hetki puhdistaa korusi, jotta korut ovat kiillotettuja ja käyttövalmiita ennen kuin laitat ne pois. Noudata sitten näitä ideoita korujen turvalliseen ja tehokkaaseen säilytykseen.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapainaDera Burreson 1. Määritä korulaatikko

Määritä vaatekaapissasi tai makuuhuoneessasi laatikko korujen säilyttämistä varten. Matalat laatikot toimivat yleensä parhaiten, jotta kappaleet ovat helposti saatavilla. Käytä korulaatikon järjestelijää, jossa on erikokoisia lokeroita, jotta voit lajitella kaulakorut, rannekorut, korvakorut ja muut korut erillisiin lokeroihin. Jos laatikossa on tilaa, voit pinota toisen korulokeron ensimmäisen päälle kaksinkertaistamaan säilytystilan.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapainaLaura Moss 2. Käytä vintage-löytöjä uudelleen korujen järjestämiseen.

Löydä luovia tapoja säilyttää ja esitellä koruja kirpputorilöytöjen avulla. Esimerkiksi verkkokehys, johon on asennettu verkkokangas, on näppärä järjestelijä roikkuville korvakoruille. Lisää pieniä S-koukkuja pitkien kaulakorujen tai rannekorujen ripustamista varten. Antiikkiset astiat, kuten kulhot, tarjottimet tai jopa teekupit, tarjoavat nätin paikan rannekorujen tai sormusten säilyttämiseen.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapainaGreg Scheidemann 3. Helpota jokapäiväistä asusteiden hankkimista.

Järjestä jokapäiväiset korusi näkyville lähelle valmistautumisasemaa, jotta suosikkiasusteisiin on helppo tarttua. Pidä kaulakorut solmuvapaina ripustamalla ne meikkipeiliin tai seinään kiinnitettäviin koukkuihin tai nuppiin. Sijoita pienemmät esineet koristeellisiin tarjottimiin, astioihin tai kulhoihin, jotka ovat tarpeeksi suuria, jotta kappaleet eivät sekoitu keskenään. Pidä yöpöydälläsi pientä astiaa turvallisena paikkana, johon voit pudottaa korvakorut tai kaulakorut, jotka unohdit laittaa pois ennen peiton alle menoa.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapainaMichael Partenio 4. Pidä korukokoelmasi näkyvillä.

Anna jokaiselle rihkamalle oma paikkansa, jotteivät palat mene rikki, mene väärin, sotkeudu, häviä tai heitä niitä vahingossa pois. Säilytä korvakoruja, kaulakoruja, kelloja ja rannekoruja erikoiskorujen pidikkeissä, jotka ovat avoimesti näkyvillä. Kun näet aarteesi, voit tehdä visuaalisen inventaarion, joka hälyttää, kun jokin on kadonnut. Helppo DIY-korujen järjestelijä: pinoa pulleat rannerenkaat ja leveät rannekorut seisovaan paperipyyhepidikkeeseen tai pullon kaulaan (täytä pullo hiekalla, jotta se pysyy vakaana).

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapaina 5. Säilytä kaulakoruja koukuissa

Kaulakorujen ripustaminen yksitellen estää helmien ja riipusten sotkemisen. Sijoittamalla ne näkyville, käytät niitä useammin. Yksinkertaisin ratkaisu Kiinnitä koristeelliset koukut suoraan pukeutumistilasi seinään kaulakorujen esillepanoa varten. Vaihtoehtoisesti voit ostaa seinälle kiinnitettäväksi suunnitellun roikkuvan korujen järjestelijän.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapaina 6. Järjestä korut lokeroihin

Maalarin paletti tarjoaa hauskan pohjan korujen säilytykseen. Varusta tarjotin jalallisella lautasella, pienemmällä kulholla ja kupilla korujen, meikkien ja meikkisiveltimien säilyttämistä varten. Käytä syvennyksiä kätköinä sormuksille, korvakoruille ja ylimääräisille korvakorujen selkämyksille. Toinen korujen järjestämisvaihtoehto on lokeroidut tarjottimet ja lautaset.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapainaBrie Williams 7. Kokeile korujen järjestelijätelineitä

Torju hukkuminen, rikkoutuminen ja vajaakäyttö varastoimalla korvakorut hyvännäköiseen järjestelijäsettiin pukeutumispöydän tai kylpyhuoneen turhamaisuuden työtason päälle. Näitä korujen järjestelijätelineitä on helposti saatavilla useissa eri tyyleissä ja koossa, ja niiden avulla näet helposti kaikki vaihtoehtosi. Monipuolisen muotoilun ansiosta pidemmät korut voivat roikkua vapaasti ja pienet korut voivat olla pareittain.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapainaWerner Straube 8. Suojaa hienoja korujasi

Suojaa investointisi säilyttämällä hienoja koruja ja erikoiskoruja korujen järjestämislaatikoissa (30 dollaria, The Container Store). Nämä korujen säilytysratkaisut pitävät harvoin käytetyt kappaleet turvassa, järjestyksessä ja pölyttömänä. Käytä pinottavia muovisia korulaatikoita tai vetoketjullisia korupusseja isompien rannekorujen ja kaulakorujen säilyttämiseen.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapaina 9. Täytä korujen taskujärjestäjä

Löydät joukon valmiita roikkuvia korujen järjestelijöitä, jotka on varustettu yksittäisillä taskuilla, jotka sopivat ihanteellisesti statement-korujen säilytykseen. Ripusta koru- tai kenkäjärjestäjä koukkujen avulla verhotankoon, jossa pukeudut. Näitä roikkuvia järjestelijöitä ei ole tarkoitettu herkkien tai arvokkaiden korujen säilyttämiseen; ne sopivat parhaiten paksuisten rannekorujen tai kaulakorujen ja muotisormusten säilyttämiseen.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapainaMarty Baldwin 10. Käytä jaettuja korujen järjestelijöitä

Osta laatikostoja, joissa on lokeroita ja paikkoja, jotka lajittelevat korut tyypin mukaan. Käytä erikoiskoruja sisältäviä laatikoiden inserttejä tai käytä uudelleen keittiölaatikoiden ruokailuvälinepitimiä, värikkäitä jääpalalokeroita tai jakajia, joiden avulla voit muokata laatikon sisustusta. Merkitse jokainen osio, jotta voit aina laittaa korut takaisin oikeaan paikkaan.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapaina 11. Luo DIY-korujen järjestelijä

Peitä korkkinen ilmoitustaulu rohkealla kankaalla ja lisää kehykseen koristeellinen verkko- tai metalliseula, jotta voit luoda räätälöityjä korujen järjestelijöitä. Käytä helmipäisiä painonappeja kaulakorujen pitämiseen ilmoitustaululla; koukista korvakorujen johdot seulassa olevien aukkojen läpi. Aseta lähistöllä olevalle lipastolle tai työtasolle rannekorujen pidike ja jaettu lokero, johon voi laittaa korvakoruja ja sormuksia.

12 Korujen säilytysideaa, jotta asusteet pysyvät sotkuisina ja vapaina 12. Ripusta seinälle korujen järjestäjä

Osta seinälle kiinnitettävä korujen järjestäjä, joka ripustetaan pukeutumispöydän yläpuolelle. DIY-seinäkorujen järjestelijän voit myös muokata matalasta kaapista maalilla, kuviollisella kankaalla tai tapetilla ja mustilla samettivuorilla. Varusta sisätilat koukuilla kaulakorujen ripustamista varten, uritetuilla välilevyillä korvakoruja varten ja lokeroilla rannekorujen kasaamista varten.