10 Walk-In Shower -ideaa, jotka inspiroivat seuraavaa kylpyhuonettasi Reno

10 Walk-In Shower -ideaa, jotka inspiroivat seuraavaa kylpyhuonettasi Reno

Walk-in-suihkut ovat suihkuja, joissa on vain vähän tai ei lainkaan reunuksia kylpytilan lattian ympärillä ja joissa ei ole teknisesti ottaen mitään todellista estettä tai ovea, joka estää kävelemästä sisään ja puhdistumasta. Vaikka suihkun lisääminen kylpyhuoneeseen on yleensä kalliimpaa kuin kylpyamme-suihku-yhdistelmän lisääminen (suihkun remonttikustannuksia koskevien lukujen mukaan), on monia pakottavia syitä siihen, että ylimääräisen rahan käyttäminen nyt on sen arvoista pitkällä aikavälillä:

  • Kävelysuihku saa kylpyhuoneesi näyttämään suuremmalta. Joko lasiseinä (tai ei lainkaan seinää) erottaa walk-in-suihkun muista kalusteista ja sisustuksesta, eikä mikään estä silmääsi katsomasta huoneen kauimmaista seinää.
  • Ne tekevät kylpyhuoneestasi helpommin lähestyttävän. Niille, jotka aikovat asua kodeissaan pitkään, tulee päivä, jolloin sinä tai perheenjäsenesi et voi tai halua kiivetä kylpyammeeseen suihkuun tai saatat joutua istumaan suihkussa. Varautukaa näihin mahdollisiin tilanteisiin jo nyt, kun teette remonttia, jotta teidän ei tarvitse tehdä esteettömyyspäivityksiä myöhemmin.
  • Kävelysuihkut antavat sinulle enemmän joustavuutta suunnittelun suhteen. Onko sinulla kylpyhuone, jossa on kattoluukku, seinät, jotka eivät ole suorakulmaiset, tai outo pohjaratkaisu? Kävelysuihku mahtuu helposti pieneen tai oudon muotoiseen kylpyhuoneeseen. Ne ovat myös loistavia ratkaisuja kodinomistajille, jotka haluavat sijoittaa kylpyvarusteen paikkaan, johon amme ei mahdu.
  • Ne tarjoavat hyvän tuoton investoinnille. Angin mukaan ammeen muuntaminen suihkuksi on yksi parhaista tuotoista kylpyhuoneen uudistamiseen tehdylle investoinnille.

Jos olet vielä epävarma siitä, sopiiko tämä päivitys kotiisi, nämä suihkusuunnitteluideat voivat vakuuttaa sinut.

1. Täysin valkoinen kylpyhuone

Täysvalkoinen kylpyhuone saa sinut tuntemaan olosi sataprosenttisen puhtaaksi, jynssäsitpä sitten korvien takaa tai et. On syy, miksi yksivärinen valkoinen on yksi suosituimmista master-suihkuideoista: Se on ajaton ilme, josta voi helposti tehdä trendikkään vaihtamalla värikkäitä liinavaatteita ja asusteita. Mutta miksi sotkea hyvää asiaa? Tämä kaarimaton suihku on tilava ja niin rauhallinen, ja sitäkin enemmän, kun suihkuseinä on tuskin lasinen.

2. Teollinen kylpyläpyhäkkö

Rakastamme tämän Brooklynissa sijaitsevan 40 neliömetrin kylpyhuoneen ilmettä, jonka mustat kalusteet ja lasit antavat tälle kylpylätyyppiselle vetäytymispaikalle teollisen särmän. Upea takaseinä näyttää puulta, mutta on itse asiassa Datilen amerikkalaisvalmisteista posliinilaattaa, jota suihkun roiskeet eivät vahingoita.

3. Suihku, jossa on istuin ja sisäänkäynti

Istumapaikka suihkussa – ja paikka kylpytarvikkeille – on todellinen hemmottelu. Vaikka tämän suihkun lasinen heiluva ovi tekee siitä teknisesti katsoen epäkelpoa, voit yhtä hyvin jättää oven pois remontissa. Suurikokoiset, vaaleat laatat seinillä ja penkillä saavat koppi näyttämään tilavalta, ja penkillä oleva viherkasvien maljakko antaa sille vähemmän steriilin tunnelman. (Laita maljakkoon joukko eukalyptuksia, niin saat kylvystä erityisen tuoksuvan!)

4. Suihkun muuntaminen kylpyammeeksi

Tämä Seattlessa sijaitsevan First Lampin suunnittelema henkeäsalpaava suihku kodinomistajille, joilla ei ole naapureita lähistöllä, on luultavasti lähimpänä ulkona sijaitsevaa puumajan suihkua sisätiloissa. Suihku, joka toimii myös ammeena, "roikkuu talon reunalla, joten huuli on suihkun lattian tasalla", kertoo arkkitehti Kevin Witt. Suihkun lattialaudat ovat samaa Ipe-puuta, joka verhoaa kodin ulkokuoren; niiden poistaminen paljastaa ylellisen ammeen.

5. Suihkun läpi kulkeva suihku

Kahdelta sivulta avoin läpikulkeva suihku on loistava kompromissi kodinomistajille, jotka eivät halua kylpeä suljetussa tilassa, mutta haluavat myös pitää muun kylpyhuoneen kuivana. Kastut varmasti joka kulmasta, kun käytössäsi on sekä seinään kiinnitettävät suihkupäät että kattoon upotettava valaisin (Kohlerin WaterTile Ceiling Mounting Rain Shower Head on samanlainen kuin kuvassa oleva). Tässä DC-alueen ART Design Buildin suunnittelemassa tilassa kauneus piilee yksityiskohdissa: Rakastamme seinän reunan karkeareunaisia kivitöitä ja sisäänrakennettuja valoja, jotka auttavat sinua tarkkailemaan, mihin astut.

6. Villi tapetti

Miksi antaisit kaakeleiden ja maalin tehdä kaiken visuaalisen raskaan työn kylpyhuoneessasi? Kun mietit suihkukaappilaattaideoita, muista, että lattiasta kattoon ulottuvat suihkulaatat ja lasiseinäpaneelit voivat olla kalliita. Säästä siellä, missä voit, käyttämällä vähemmän materiaaleihin ja työvoimaan: Tässä Brooklynin Boerum Hillin Brownstone-kodin puutarhatason kylpyhuoneessa on Ann Sacksin laatta itse suihkukaapissa, jota korostaa Schumacherin Birds & Butterflies -tapetti viereisillä seinillä. Pidämme siitä, miten ikkunan kautta pääsee luonnonvaloa sisään, ja musta wc ja kalusteet tuovat yllättävän kontrastin valkoiseen laattaan.

7. Ajaton märkätila

Tämä klassinen kylpyamme on todiste siitä, että märkätilan – joka on vesieristetty kylpyhuone, jossa on viemäri lattiassa eikä suihkun ja muiden kalusteiden välissä ole estettä – ei tarvitse näyttää pukuhuoneelta. Valkoinen posliini ja kromatut kalusteet ovat ajattomia, ja suihkulaitteita kehystävä ja tilaa ympäröivä monimutkainen laatoituskuvio sitoo huoneen yhteen. Tämä on hienostunut kylpyamme-suihkuyhdistelmä, johon sekä sinä että Park Avenuen isoäitisi voitte yhtyä.

8. Toscanalainen huvila

Etsitkö walk-in-suihkukaakeli-ideoita vanhan sanan tyyliseen kylpyhuoneeseen? Tämä läpikuljettava suihku, jossa on kiveä sisältäviä laatoituksia, antiikkipronssisia valaisimia ja kaareva kapeikko, antaa meille vakavan italialaishuvila-tunnelman. Pidämme epäsäännöllisen muotoisesta kylpytilasta, joka näyttää kiemurtelevalta kujalta ja muistuttaa meitä siitä, että suihkukaappi voi olla melkeinpä minkä kokoinen tai muotoinen tahansa.

9. Rantamaiset vibat

Tämä Heatgenen vapaasti seisova, ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihku on juuri sellainen kaluste, jonka alla huuhtoutuisit nopeasti uima-altaalla uinnin jälkeen tai tullessasi rantakäytävää pitkin valtameriuinnin jälkeen. Harkitse sellaisen asentamista, jos sinulla on vaikeasti putkitettavat seinät tai jos haluat muuttaa epätyypillisen tilan moderniksi kylpyhuoneen suihkutilaksi. Jos loma on vielä kuukausien päässä, mutta haluat kokea uudelleen (ja sitten pestä pois) sen hiekka-varpaiden välissä -tunteen, huuhtele varpaasi jalkojenpesuletkun alla.

10. Rauhoittavat neutraalit sävyt

"Halusimme, että pääkylpyhuoneesta tulee rauhallinen", kertoo Block Renovationin asiakas Yale Zhao tästä tasokkaasta remontista. Juuri sopiva ratkaisu ovettomia suihkuideoita etsiville asunnonomistajille: yksinkertainen lasipaneeli erottaa suihkun, johon ei ole sisäänkäyntiä, muista kalusteista; kolme erilaista neutraalisävyistä laattakuviota lisäävät visuaalista mielenkiintoa olematta kuitenkaan liian kiireinen. Zhao pitää erityisesti huoneen vaaleanpunaisesta katosta, joka "lisää juuri tarpeeksi väriä… ja estää asioita näyttämästä steriililtä".