10 Tapaa, joilla voit voittaa ”rannikkomummon” tyylin.

10 Tapaa, joilla voit voittaa "rannikkomummon" tyylin.

Vaikka et olisikaan nähnyt sitä TikTokissa, olet ehkä kuullut kasvavasta kohusta "rannikkomummotyylistä". Samanlainen kuin granny chic- ja "grandmillenial"-trendit, rannikkomummotyyliä määrittelevät tekstuurit ja kuviot, jotka liittyvät hyvin kuratoituun ja tyylikkääseen – mutta kodikkaaseen – mummon henkilökohtaiseen tyyliin ja kodin sisustukseen.

Rannikkomummon sisustus on rento ja siisti, mutta siinä kukoistaa räätälöity ja tyylikäs elämäntyyli. Tyylissä yhdistyvät yksinkertaiset ja tyylikkäät tekstuurit, kuten kermanväriset kaapelineuleet, pellava, kashmir ja kangas. Vintage-sisustus, sinivalkoiset hiusraidat, yksinkertaiset kukka-asetelmat, teak, neutraalit sävyt ja muut luonnolliset tekstuurit ovat myös avainasemassa rannikkomummon tyylin toteuttamisessa.

Rannikkomummon koti ei välttämättä ole se, missä mummo (tai edes äiti) asuu. Kuka tahansa voi olla rannikkomummo, mutta suuntaus on erityisen suosittu aikaisin heräävien, ruoanlaiton harrastajien, viljelijämarkkinoiden vakiokävijöiden ja niiden keskuudessa, jotka nauttivat jääteen, kahvin tai valkoviinin siemailusta ihanalla kannella, terassilla tai kuistilla.

Jos haluat tuoda sisäisen leppoisan matriarkkasi esiin kotona, tutustu näihin rannikkomummotyyliin liittyviin ideoihin.

1. Retro-keittiökoneet

Vuosisadan puolivälin kodinkoneet voivat tuoda keittiöösi rannikkomummotyylistä tunnelmaa. Valitse leivänpaahtimet, kahvinkeittimet ja muut keittiökoneet kermanvärisiksi neutraaleiksi, kuten tämä Smegin kahvinkeitin. Jos pidät rohkeammista väreistä, kuten punaisesta tai sinisestä, liu’utat rannikkomummon ohi toiseen kategoriaan nimeltä Nauti-täti.

2. Kashmir-heitot

Vuohien aluskarvasta valmistettu kashmir on herkullisen pehmeää ja luonnostaan kodikasta. Siksi se on täydellinen materiaali, jolla voit vangita rannikkomummotyylin hienostuneen ja samalla mukavan tunnelman. Harkitse kashmirpeittoa kermanvärisenä tai valkoisena, kuten tätä State-kasmirpeittoa. Kun huopa vedetään muodollisemman sohvan tai nojatuolin päälle, se voi antaa sille kutsuvan ja isoäidillisen ilmeen.

3. Teak-kalusteet

Perinteiset materiaalit ovat olennainen osa rannikon mummotyyliä, ja teak-puusta löytyy sekä eleganssia että rentoa herkkyyttä. Lisäämällä terassillesi tai kuistillesi tämän Christopher Knight -tuolin kaltaisia tiikkihuonekaluja luot kutsuvan ja mukavan paikan, jossa voit siemailla kahvia tai jääteetä ystävien kanssa. Tuolin valkoiset tyynyt ja teak-pinta tarjoavat ajattoman ja hienostelemattoman muotoilun kestävyydestä tinkimättä.

4. Kaapelineulotut heittotyynyt

Puseroa on vaikea erottaa mistään mummon inspiroimasta tyylistä. Rannikkomummojen sisustus nojaa erityisesti perinteisiin ja hienostuneisiin puserotyyleihin, kuten kaapelineuleeseen. Kuvio on läsnä kodin tuotteissa, kuten Threshold Cable Knit Chenille Throw Pillow -nimisessä tyynyssä. Sisätilojen sohvan piristykseksi tehty trendikäs tyynyn kaapelineuloskuvio sopii parhaiten kermanväriseen tyyliin.

5. Kivitavarakulhot

Kuten useimmat rannikkomummon designelementit, luonnonmateriaalit, kuten kivi, sulautuvat saumattomasti. Kivitavarat sopivat rentoon, tyylikkääseen ja yksinkertaiseen mojeeseen, sillä niitä on tyypillisesti neutraaleissa sävyissä, ne kestävät naarmuuntumista ja ovat minimalistisen näköisiä. Tämän Gibson Home -astiasarjan vaaleat kivitavarakulhot ja -lautaset ovat täydellisiä paikkoja näyttää (ja nauttia) kausituotteista, joita on saatu maalaismarkkinoilla käydystä matkasta.

6. Pussilakanat ja peitot

Vaikka koko makuuhuoneen vaihtaminen trendikkään rannikkomummoestetiikan saavuttamiseksi voi olla kallista, on olemassa joitakin kohtuuhintaisia ja helppoja tapoja päivittää tilasi trendin mukaiseksi. Yksi esimerkki tästä on tämä Laura Ashleyn pussilakanasetti, jossa on herkkä sinivalkoinen kukkakuvio, joka on kohdallaan, mutta ei riko pankkia. Ja jos haluat sukupuolineutraalimman ilmeen, harkitse tätä ohuesti raidallista Great Bay Home -peittosarjaa.

7. Säätyneet klassiset huonekalut

"Muodollinen mutta hienovaraisesti kulunut" on rannikkomummotyylin tunnusmerkki, ja vintage-huonekalujen kevyt säänkestävyys voi antaa tuon rennon viehätyksen tunteen. Näiden Christopher Knightin Louis XVI -tuolien beige kangas ja luonnollinen puupinnoite yhdistävät perinteisten huonekalujen hienostuneen muodon ja eletyn ilmeen.

8. Pellavaiset verhot

Tuulenpitävät pellavahousut ovat trendikäs rannikkomummon muotitieto, ja tämä ilme voidaan kääntää ikkunankäsittelyihin, kuten tässä Latitude Runin verhosarjassa. Ylisuuret norsunluun väriset verhot hyväilevät lattiaa luoden tyylikkään sisätilojen tunnelman ja säilyttävät valoisan tunnelman myös vedettynä.

9. Rustiikkiset keraamiset maljakot

Päivän nauttiminen tyylikkäästi ja kiireettömästi on toinen keskeinen rannikkomummon periaate. Nautitpa sitten miellyttävästä keskustelusta tai hyvästä kirjasta, se onnistuu parhaiten lähellä hyvin hoidettua puutarhaa tai tuoreita kukkia sisältävää tuoksuvaa kukkakimppua, joita säilytetään yksinkertaisissa keraamisissa maljakoissa, kuten näissä Sullivanin maljakoissa.

10. Luonnolliset valaisimet

Kodin valaistuksen päivittäminen on toinen edullinen tapa kokeilla rannikkomummotyyliä. Tämä Jonathan Y:n rottinkinen riippuvalaisin tarjoaa rannikkomummotyylin puhtaat linjat ja luonnolliset tekstuurit. Yksinkertaista pallomallia tarjotaan kermanvärisenä (sekä valkoisena), mikä tekee siitä hillityn keskipisteen, joka pystyy sitomaan tilasi yhteen.