10 DIY Slipcover -ideaa huonekalujen suojaamiseksi ja piristämiseksi

10 DIY Slipcover -ideaa huonekalujen suojaamiseksi ja piristämiseksi

Sohvat ja muut verhoilut kuluvat paljon, erityisesti perheissä, joissa on kekseliäitä ja välipaloja syöviä lapsia. Koska kuluneiden huonekalujen vaihtaminen on kallista ja ympäristöä kuormittavaa, harkitse slipcoveria, joka on budjettiystävällisempi ja ympäristöystävällisempi tapa raikastaa kuluneita huonekaluja.

Olipa tavoitteena sitten peittää tahrat tai suojata pinnat alusta alkaen, päällysteen lisääminen on yksinkertainen ratkaisu, jonka voi askarrella kotona. Runsaat DIY-slipcover-projektit voivat inspiroida – aloittelijoille suunnatuista ompelemattomista vaihtoehdoista aina niihin, jotka vaativat hieman enemmän taitoa. Yleiset slipcover-kankaat, kuten puuvilla, polyesteri, nailon ja pellava, sopivat ulkoasuun, joka vaihtelee löysästä verhoilusta sopivampiin vaihtoehtoihin.

1. DIY-sohvan slipcover

Yksinkertainen neutraali kankainen slipcover voi nopeasti modernisoida vanhentuneen sohvan puhtaalla, rennolla ilmeellä. Kokeneet ompelijat rakastavat tätä Honeybear Lanen vaiheittaista ohjetta sohvanpäällisen tekemisestä. Sohvanpäällysteillä on tapana näyttää sotkuiselta, mutta tämä versio sisältää erilliset tyynynpäälliset, jotka antavat räätälöidympää ilmettä. Lisää hauskoja heittotyynyjä tai peittoja väriloistoa varten.

2. Ei-kuvioitu DIY-tuolin slipcover.

Joskus vanhojen ruokailutuolien elvyttämiseen riittää yksinkertainen päällyste. She Holds Dearly -bloggaaja Sarah kertoo, että slipcoverin tekeminen on helpommin lähestyttävää kuin jotkut ehkä luulevat. Hänen ohjeensa yksinkertaistaa prosessia poistamalla kaavan tarpeen. Hän sanoo, että tätä menetelmää voi käyttää myös muihin esineisiin, kuten jakkaraan tai sektionaaliin. Ompelukonetta ei tarvita, mutta perusompelutaidot ovat kuitenkin avuksi.

3. Penkin tyynynpäällinen ilman ompelua

Kaikki rakastavat penkkiä design-aksenttina tai keittiön istuimena. Kangas on myös helppo vaihtaa, joten se on täydellinen paikka integroida trendikäs tekstiilimuotoilu ilman suurta sitoutumista. Tämä Designed Simple -lehden ohje sopii aloittelijoille, ja se tarjoaa vaiheittaiset ohjeet yksinkertaiseen, ompelemattomaan penkinpäälliseen, joka valmistuu parissa tunnissa.

4. Ottomaanin slipcover Pom-Pom-verhoilun kanssa

Kulunut ottomaani voi olla ruma näky, mutta juuri päällystetty ottomaani voi tuoda huoneeseen täydellisen design-aksentin. Tutustu tähän ihastuttavaan pom-pom-verhoilulla varustettuun peittoon, jonka on suunnitellut In My Own Style -bloggaaja Diane Henkler. Hänen oppaansa tarjoaa askartelijoille yksinkertaiset, vaiheittaiset ohjeet siitä, miten projekti saadaan valmiiksi ilman suurempaa hikoilua. Tämä menetelmä toimii myös ilman pom-pom-koristeita niille, jotka haluavat yksinkertaisemman ulkoasun.

5. Sectional Slipcover How-to

Viihtyisä perheen sektionaali kuluu lähes taatusti paljon, ja sen vaihtaminen voi olla kallista ja aiheuttaa paljon jätettä. Pidennä uudemman sohvan käyttöikää tai virkistä aiemmin rakastettua sohvaa slipcoverilla. Päällysteen tekeminen sohvalle tuntuu pelottavalta, mutta tämä Confessions of a Serial DIYer -lehden ohje auttaa. Tämä projekti vaatii hieman ompelutaitoa ja kyynärpään rasvaa, mutta lopputulos on sen arvoinen.

6. Ompelumalli tuolinpäällysteille

Ompelijoille, jotka haluavat päästä alkuun, mutta tarvitsisivat auttavaa kättä, ompelumalli voi yksinkertaistaa prosessia. Se tarjoaa mallin mallin suunnittelua ja kankaan leikkaamista varten ennen ompelua. Tämä CatiesCraftingShopin Etsyssä tarjoama Simplicity-tuolinpäällysmalli sopii useisiin tuolityyleihin, kuten ruokailu-, toimisto- ja jopa taittotuoleihin. Käyttäjät arvostavat sitä, että sitä on helppo seurata ja että se tarjoaa paljon variaatioita.

7. No-Sew Drop Cloth Slipcover

Pudotusliinan ei tarvitse olla vain harhailevien maalipisaroiden kiinniottamiseen. Sen paino ja edullisuus tekevät siitä myös erinomaisen slipcover-materiaalin. Tämä The Simple Farmhouse -blogin opetusohjelma tekee siitä helppoa DIY:tä. Ei tarvitse ilmoittautua ompelukurssille vielä. Tässä sohvan slipcover-ratkaisussa käytetään hakaneuloja sen kiinnittämiseen paikalleen.

8. DIY Faux Fur -tuolinpäällysteet

Tekoturkisaksentit voivat auttaa tekemään mistä tahansa tilasta viihtyisän ja kutsuvan, ja pehmeytensä ansiosta ne sopivat täydellisesti tuolinpäällysteiksi. Tämä A Beautiful Mess -blogin opetusohjelma opettaa lukijoille, miten tehdä ylellinen turkisverhoilu perusruokailutuolille. Yksi merkittävä etu on se, että nämä peitteet solmitaan kiinni, joten ne on helppo poistaa ennen illallisia lasten ja pastakastikkeen kanssa.

9. Slipcover-sohva

Tilanpuutteessa oleville sisustajille sohva tarjoaa täydellisen sohvavaihtoehdon kahdelle, ja se toimii loistavasti istuimena isommissa makuuhuoneissa. Jos haluat muuttaa sohvan tyylin sopivaksi mihin tahansa sisustukseen, harkitse yksinkertaisen slipcoverin askartelua. Tässä Centsational Style -lehden ohjeessa käytetään pellavaa, ja siinä on ihastuttava pohjan laskos.

10. No-Sew Slipcoverit ulkotilojen istuimille

Ulkotuolit joutuvat koville; sään ja märkien uimapukujen välissä tyynyjen ylläpito voi olla todella hankalaa. Yksi tapa pitää ne tuoreina on lisätä päällinen ennen vieraiden saapumista. Käsityöläiset, joilla on ylimääräisiä rantapyyhkeitä lojumassa, rakastavat näitä DIY-ulkotuolin suojia, jotka esiteltiin In My Own Style -lehdessä. Ohje on erittäin yksinkertainen, eikä se vaadi lainkaan ompelutaitoja.