1 Pieni päivitys alentaa talven lämmityskustannuksia.

1 Pieni päivitys alentaa talven lämmityskustannuksia.

Talvi on kiireinen ja kallis vuodenaika asunnon omistajille. Juhlapyhien ostosten ja juhlien lisäksi ihmiset suunnittelevat kodin parannusprojekteja ja tekevät huoltotöitä suojatakseen kotinsa raa’alta säältä. Toimitusketjuun liittyvät ongelmat lisäävät tänä vuonna stressiä entisestään. Tavarat ovat niukkoja ja kalliimpia, ja hankkeiden toteuttaminen kestää kauemmin. On odotettavissa, että nämä häiriöt vaikuttavat nyt myös toiseen elämän osa-alueeseen: talven lämmityskustannuksiin. Yhdysvaltain energiavirasto (U.S. Energy Information Administration) ennustaa, että omakotitalojen omistajat käyttävät tänä talvena 30-54 prosenttia enemmän rahaa lämmityslaskuihinsa, jos he käyttävät maakaasua, lämmitysöljyä tai propaania, ja 6 prosenttia enemmän, jos he käyttävät sähköä.

Kenenkään ei pitäisi joutua kärsimään talven läpi kylmässä talossa laskujen kustannusten alentamiseksi – mutta nyt ei myöskään ole paras aika (eikä halvin vaihtoehto) päivittää lämmitysjärjestelmää, kun tuotteet ja toimitukset viivästyvät. Miten voit siis tehdä taloosi energiatehokkuusparannuksia, jotka eivät vie kauan aikaa tai riko pankkia toimitusketjun takia? Indow-ikkunoiden lisäosat ovat DIY-ratkaisu, joka voi säästää keskimäärin 20 prosenttia energialaskuissa. Jatka lukemista ja opi, miten voit säästää lämpöä kodissasi Indow-ikkunoiden lisäosien avulla.

Räätälöityjä mukavaan kotiin

Mikään ei häiritse viihtyisää huonetta niin kuin ikkunasta tuleva kylmä veto. Voit kiihdyttää lämmitystä, mutta se ei estä lämpimän ilman karkaamista. Tämä ei ole vain epämiellyttävää, vaan myös energian ja rahan tuhlausta. Paras ratkaisu tähän on ilmatiivis eristys, joka peittää kaikki aukot, joista ilma pääsee vuotamaan ulos talosta. Voit eristää ikkunasi ilmatiivisteellä Indow-ikkunoiden lisälevyillä, jotka valmistetaan mittatilaustyönä ikkunanpuitteiden tarkkoihin mittoihin ja muotoon sopiviksi. Tutustu siihen, miten Indow-ikkunoiden lisälevyjä tilataan, jotta ymmärrät, miten Indow saa aikaan tarkan istuvuuden oman tarkastusohjelmistonsa avulla. Patentoitu silikoninen puristusputki painuu karmiin ja estää vedon ja lämpimän ilman karkaamisen.

Sen lisäksi, että silikonipuristusputki tiivistää vuodot, lisäikkunoiden lämpöakryylilasi nostaa nykyisten ikkunoiden pintalämpötilaa, mikä puolestaan nostaa huoneen kokonaislämpötilaa. Kun vedot loppuvat ja huoneen lämpötila nousee, tila on lämpimämpi ilman, että sinun tarvitsee säätää termostaattia.

Todistetut säästöt energiakustannuksissa.

Putkiston ja akryylilevyjen yhdistelmä tekee nykyisistä ikkunoistasi energiatehokkaammat, mitä tukee Portland State’s Green Building Research Laboratory -tutkimuslaitoksen tutkimus. Testissä Indow-ikkunoiden lisäosat asennettiin neljään vanhempaan kotiin, joissa oli yksiruutuiset ikkunat, ja niitä seurattiin vuoden ajan. Vuoden lopussa maakaasun käyttö väheni noin 100 termiä, ja keskimääräinen mitattu säästö oli 19 prosenttia. Asuntojen omistajat voivat käyttää kotiaan alhaisemmassa lämpötilassa, koska Indow-ikkunoiden lisäosat luovat miellyttävän ympäristön.

Nopea ja helppo asennus

Indow-ikkunoiden lisäosat ovat päivitys kodin lämmitysjärjestelmään ilman suuren remontin kustannuksia ja häiriöitä. Voit helposti mitata ja asentaa insertit täysin itse. Et tarvitse aikataulua tai vieraita ihmisiä kulkemaan kotonasi. Paina insertit vain varovasti ikkunanpuitteisiin – siinä kaikki! Asennustelineitä tai työkaluja ei tarvita. Puristusletku estää alueen vahingoittumisen, kun asennat ja poistat inserttejä.

Talvilämmityksen säästöjen lisäksi muita etuja

Indow-ikkunoiden lisäosista on hyötyä ympäri vuoden, sillä ne säätelevät lämpötilaa talosi sisällä. Aivan kuten insertit estävät lämpimän ilman vuotamisen ulos talvella, ne pitävät ilmastointilaitteesta puhaltavan viileän ilman sisällä kesällä.

Ikkunoiden lisäosat ovat hyödyllisiä myös kotisi äänieristyksen kannalta. Sama ilmatiivis tiiviste, joka säätelee talosi lämpötilaa, estää myös ulkoiset äänet vähintään 50 prosentilla, kun se asetetaan yksiruutuisen ikkunan päälle, ja 70 prosentilla, kun käytetään akustiikkaluokan Indow-ikkunalisäystä.

Tämä sisältö on maksullista mainontaa, joka on luotu yhteistyössä Indow’n kanssa. Sen tosiasiat ja mielipiteet ovat BobVila.comin omia.